reklama
Anusiak1990
Fanka BB :)
Widelki do danego tygodnia sa bardzo rozbiezne tutaj wazny jest przyrost min 66%po 48h trzymam kciuki
Kuczmanowa
Początkująca w BB
Beta jest jak najbardziej ok
Mnie jeszcze do 3 dni temu okropnie bolało podbrzusze, nie mogłam normalnie funkcjonować. I tak przez prawie dwa tygodnie. Dostałam duphaston 3razy1. Teraz tylko pobolewa od czasu do czasu
Mnie jeszcze do 3 dni temu okropnie bolało podbrzusze, nie mogłam normalnie funkcjonować. I tak przez prawie dwa tygodnie. Dostałam duphaston 3razy1. Teraz tylko pobolewa od czasu do czasu
Laaaara_97
Początkująca w BB
Beta dzisiaj wyszla mi 2485 wiec jest nadzieja ze dzidzia rosnie :-)Beta jest jak najbardziej ok
Kuczmanowa
Początkująca w BB
Rosnie, więcej już nie badaj. Na tym etapie może znacząco zwolnić i nie oznacza to nic złego, a niepotrzebnie będziesz się zamartwiać. Na tym etapie widać już z reguły pęcherzyk na usgBeta dzisiaj wyszla mi 2485 wiec jest nadzieja ze dzidzia rosnie :-)
Laaaara_97
Początkująca w BB
Ja ostatnio widzialam :-) mial 3 mm tylko nic tam w srodku nie bylo widać :-( no i to mnie troszke martwi..Rosnie, więcej już nie badaj. Na tym etapie może znacząco zwolnić i nie oznacza to nic złego, a niepotrzebnie będziesz się zamartwiać. Na tym etapie widać już z reguły pęcherzyk na usg
Kuczmanowa
Początkująca w BB
Daj spokój, to jeszcze bardzo wczesna ciaza ja pierwsze usg miałam przy becie prawie 3 tys i był tylko pęcherzyk 4 mm. Poltorej tyg później już zarodek w srodku 2 mmJa ostatnio widzialam :-) mial 3 mm tylko nic tam w srodku nie bylo widać :-( no i to mnie troszke martwi..
Laaaara_97
Początkująca w BB
Super :-) w którym tyg teraz jestes?Daj spokój, to jeszcze bardzo wczesna ciaza ja pierwsze usg miałam przy becie prawie 3 tys i był tylko pęcherzyk 4 mm. Poltorej tyg później już zarodek w srodku 2 mm
Kuczmanowa
Początkująca w BB
Wg om 6t6d wg usg 5t6dSuper :-) w którym tyg teraz jestes?
reklama
Laaaara_97
Początkująca w BB
No to tak jak ja to strasznie duża bete miałaś...Wg om 6t6d wg usg 5t6d