reklama
U
użytkownik an
Gość
Wiesz co ja jeszcze poradziłabym Ci brać magnez dwa razy dziennie , mi ginekolodzy przy każdej ciąży kazali brać może zmniejszyć bóle brzucha przy mocnym bólu w miare bezpieczna jest no spa nieraz lepiej wziasc ja (sporadycznie) na rozkurczenie macicy niż żeby były jej skurcze
Laaaara_97
Początkująca w BB
O fajnie :-) tego mi nikt nie powiedział :-) nawet gin :-) a kwas foliowy 1 tabletke czy 2?Wiesz co ja jeszcze poradziłabym Ci brać magnez dwa razy dziennie , mi ginekolodzy przy każdej ciąży kazali brać może zmniejszyć bóle brzucha przy mocnym bólu w miare bezpieczna jest no spa nieraz lepiej wziasc ja (sporadycznie) na rozkurczenie macicy niż żeby były jej skurcze
Kuczmanowa
Początkująca w BB
Dawka 400 ug, takie jak standardowe w apteceO fajnie :-) tego mi nikt nie powiedział :-) nawet gin :-) a kwas foliowy 1 tabletke czy 2?
Laaaara_97
Początkująca w BB
Dziękuję ślicznie :-*Nie masz co się martwić bólami brzucha, na początku ciąży to normalne. W pierwszej ciąży i w obecnej ból brzucha męczył mnie do okolic 14 tc. Najlepiej słuchać lekarza i brać zalecone leki. Wszystko będzie dobrze
Meggi_011
Zaciekawiona BB
To Twoje pierwsze dzieciątko?Dziękuję ślicznie :-*
Laaaara_97
Początkująca w BB
Tak dlatego sie martwie :-) wszystko wydaje mi sie podejrzaneTo Twoje pierwsze dzieciątko?
reklama
Meggi_011
Zaciekawiona BB
W pierwszej ciąży miałam to samo ale w moim przypadku nie było za dobrze i teraz nie jest lepiej, jutro idę na szpital Najważniejsze jest pozytywne nastawienie.Tak dlatego sie martwie :-) wszystko wydaje mi sie podejrzane