reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

5 tydzien

reklama
Hejka .
Ja tez 5 tydzien.
Tez dostałam dupka x3 dziennie
Brzuvh napotala jak na okres. Ponoc to norma bo sie macica przygotowuje
Hej.. Oficjalnie jestem w 5 tyg ciazy. W poniedziałek bylam na wizycie u gina i powiedział mi ze pecherzyk ma 3 mm i ze da mi tabletki duphosto ze mam go brac 3x1 i lezec przez tydzien bo boli mnie brzuch ciazgle jak na okres.. Boje sie ze mogo. Poronic przez to... Gin mowil ze jezeli ciaza sie utrzyma to mam przyjść za tydzien. Oczywoscie skierowanie na krew beta hcg itp no i moje pytanie brzmi. Czy wynik 851,0 hcg jest adekwatny do 5 tygodnia ? Nie za niski?

Ja tez dzis bylam. 0.75cm. Ale karte dopiero na nastepnej wizycie dostane. U mnie wg apki 20.01. Ale jedno iest pewne- koziorożec bedzie haha
Wracam od lekarza :-) malenstwo ma juz 7, 5mm założono mi karte ciazy i termin porodu na 13 stycznia :-) nastepna wizyta 3 czerwca :-) na usg widać pieknie pęcherzyk żółtkowy:)

Do góry