kamilakorek1
Zaciekawiona BB
Szkoda a już mialam nadziejęmiałam dokładnie takie same testy i nie było ciąży.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Szkoda a już mialam nadziejęmiałam dokładnie takie same testy i nie było ciąży.
Szkoda a już mialam nadzieję
I tak się zastanawiam nad tym czy iść do ginekologa jak przestanę krwawić czy nie trzeba kontroli?
Ja bym kontrolnie sprawdziła betę czy będzie poniżej 5. Moim zdaniem do kontroli nie, ale zawsze możesz iśc, moze będzie jakiś plan na utrzymanie kolejnej ciązy.I tak się zastanawiam nad tym czy iść do ginekologa jak przestanę krwawić czy nie trzeba kontroli?
Pierwsze biochemiczne poronienie, ostatnio rodziłam 11lat temuJeżeli to nie Twoje pierwsze poronienie/biochemiczna. Jeżeli starasz się od ponad roku. To polecam poszukać dobrego ginekologa od niepłodności i zrobić badania:
Zobacz załącznik 1644436
Może w twoim przypadku będzie inaczej, trzymam kciuki.Szkoda a już mialam nadzieję
Dziekuje ogólnie ten cykl jest jakiś dziwny od samego początku badam moja szyjke już bardzo długo i nigdy taka nie była miesiaczke miałam bardzo skapa trwała 4 dni ale jedna podpaska spokojnie na cały dzień i w ostatnim dniu plamienia była ona wysoko rozpulchniona I zamknieta aż do teraz a to już 16 dzień cykluMoże w twoim przypadku będzie inaczej, trzymam kciuki.