reklama
olka11135
Fanka BB :)
Witam dziewczyny, kto z Was miał 4 cc lub więcej? Pytam bo jestem w ciąży - początek i czeka mnie 4 cc na przełomie sierpnia / września . Strasznie się boję
Nie żeby coś ale w Warszawie na Żelaznej można spokojnie próbować porodu naturalnego po 3 czy nawet 4 cesarkach
A ty ile miałaś cc ? Albo ktoś ze znajomych był w tej sytuacji ?Nie żeby coś ale w Warszawie na Żelaznej można spokojnie próbować porodu naturalnego po 3 czy nawet 4 cesarkach
Ile po ostatnim cięciu miala kolejne ?Moja koleżanka miała 4 CC ostatnie w wieku 41 lat, wszystko przebiegało bez komplikacji.
Lady Loka
Ja będę wredna, ale jak się tak boisz kolejnej cesarki, to po co planować kolejne dziecko?
Wszystko zależy od stanu macicy i blizny. Więc jednej może nic nie być, a innej usuną macicę przy cesarce bo będzie krwotok. Z lekarzem pogadaj.
Wszystko zależy od stanu macicy i blizny. Więc jednej może nic nie być, a innej usuną macicę przy cesarce bo będzie krwotok. Z lekarzem pogadaj.
olka11135
A ty ile miałaś cc ? Albo ktoś ze znajomych był w tej sytuacji ?
Ja jedna cesarkę postem wszystkie kolejne porody naturalnie
reklama
Tabletki zawiodły , 4,5 roku było ok.Ja będę wredna, ale jak się tak boisz kolejnej cesarki, to po co planować kolejne dziecko?
reklama
Lady Loka
Ajjjj. Sciskam!Tabletki zawiodły , 4,5 roku było ok.
Pogadaj ze swoim lekarzem. Tylko lekarz tutaj moze Ci coś powiedziec, bo tylko lekarz zna stan Twojej macicy.