reklama
Asienkaa23
Fanka BB :)
Ja wyladowalam w 35tc w szpitalu rowniez o podejrzenie porodu przedwczesnego. Podawali mi sterydy zastrzykiem w posladki co 12h bodajze i bylo ich 4, do tego magnez w kroplowce i zelazo. Synka urodzilam dopiero w 41tc.
Ania0306
DziękiGratulacje!!!
Mamaminionka
Super!!! GratulacjeO 16:57 urodzilam .10 punktów zdrowa ważyła 2645g 51 cm
I CC, czy naturalnie?
Jak się czujesz?
Jednak kruszynka z niej... Miało być ponad 3 kg! Najważniejsze że wszystko ok.
Ania0306
Mała jest na szczęście zdrowa. Po porodzie znalazła się też przyczyna tego jej zahamowania wzrostu. Miała bardzo cienką pępowinę. Miałam cc. Ja się trochę kiepsko czuję, rana boli ale dla tego maleństwa wytrzymam wszystko. W poniedziałek idziemy do domu jak będzie ok
Sylwcia35
Nie aż tak malutka.Powiedzialabym w sam raz Gratuluje i niech zdrowo sie chowa.A Tobie szybkiego powrotu do formy.buziakiMała jest na szczęście zdrowa. Po porodzie znalazła się też przyczyna tego jej zahamowania wzrostu. Miała bardzo cienką pępowinę. Miałam cc. Ja się trochę kiepsko czuję, rana boli ale dla tego maleństwa wytrzymam wszystko. W poniedziałek idziemy do domu jak będzie ok
reklama
Ania0306
DziękiNie aż tak malutka.Powiedzialabym w sam raz Gratuluje i niech zdrowo sie chowa.A Tobie szybkiego powrotu do formy.buziaki
Podziel się: