reklama
Ania0306
Fanka BB :)
Tak, udało się. Jutro bym zaczęła już 38 tydzień. Szybciej rozwiązują ciążę z kilku powodów: przejścia z 28 tygodnia, podejrzenie zatrucia i mała od 35 tygodnia przestała rosnąć tak nagle, zatrzymała się na wadze 2500-2700 i większe szanse ma urosnąć już poza moim brzuchem.Trzymam kciuki
Do wytrwałaś do 37tc to może nawet wczesniactwa nie wpisza.Glowa do góry ujrzysz maleństwo.
Sylwcia35
No tak, już się nastawilas pewnie. Ale pomysl, że i tak już nie dużo zostało. I tak nie długo ujrzysz dzieciątko.Dziewczyny nie będzie dziś porodu. Zrobili rano usg i waga w prawie 3000g. Mają mnie puścić do domu dziś. Z jednej strony się cieszę a z drugiej nie bo już bym miała to za sobą.
Mamaminionka
Będzie dobrze. Super że waga jednak wyższa! Z takim maleństwem nie jest tak łatwo... A 3 kg to już duży człowiek nasz hipotrofik już po ostatniej kontroli. Lekarka powiedziała że nie ma śladu po tym co było. Rozwija się nawet szybciej niż dzieci urodzone w terminie i z większą wagąNo właśnie problem w tym, że już się nastawiłam. Ale to ordynator zadecydował więc co zrobić.
reklama
Ania0306
No właśnie dziś dostałam wypis ze szpitala. Nie stwierdzili hipotrofii. A do wczoraj jeszcze inne zdanie było. Najlepszy hit to taki, że mi kazali odstawić leki na nadciśnienie bo mam za niskie. Oczywiście leków nie odstawię bo lekarz prowadzący każe brać. Trochę się czuję jakby sobie ze mnie żarty zrobili w tym szpitalu.
Podziel się: