A co lekarz mówi na skracanie szyjki? Masz regularnie robione wymazy, posiew z moczu. Często w ciąży infekcje są bezobjawowe. Jak długa masz szyjkę? Zabezpiecza cię lekarz lekami? Mówi o pessarze? Jak mnie się szyjką skróciła o 0,5 cm to od razu były badania i się okazało, że jakiś stan zapalny się robił, choć ja nic nie czulamWszystko wporzadku byłam u lekarza to żaden czop nie jest tylko sobie wkręcam oprucz skracania szyjki nic mi nie dolega
reklama
Mystic87
Fanka BB :)
Hej ja z innej grupy tu trafilam a mam podobny problem co ty z tym domniemanym czopem. W którym tyg jestes i jaka dlugosc ma szyjka???Wszystko wporzadku byłam u lekarza to żaden czop nie jest tylko sobie wkręcam oprucz skracania szyjki nic mi nie dolega
dzuliana95
Obecnie 29 tyg i ostatnio na wizycie miałam 2.6cm a u ciebie jak jest z szyjkąHej ja z innej grupy tu trafilam a mam podobny problem co ty z tym domniemanym czopem. W którym tyg jestes i jaka dlugosc ma szyjka???
Mystic87
Ja 28+ 4. Szyjka 2.7 a reszta lejek wew. W badaniu twarda ale jednak mnie stresujeObecnie 29 tyg i ostatnio na wizycie miałam 2.6cm a u ciebie jak jest z szyjką
dzuliana95
Co to oznacza ten lejek ?Ja 28+ 4. Szyjka 2.7 a reszta lejek wew. W badaniu twarda ale jednak mnie stresuje
Mystic87
Wewnetrzne rozwarcie. Szyjka cala miala ok 3,5cm rozwarla sie od gory i zostalo mi 2,7 cm twardej reszty. A twoja szyjka w jakiek kondycji?Co to oznacza ten lejek ?
dzuliana95
Nic mi lekarz nie muwil o rozwieraniu tylko ze sie skrucilaWewnetrzne rozwarcie. Szyjka cala miala ok 3,5cm rozwarla sie od gory i zostalo mi 2,7 cm twardej reszty. A twoja szyjka w jakiek kondycji?
Mystic87
Ale czy duzo? I czy twarda?Nic mi lekarz nie muwil o rozwieraniu tylko ze sie skrucila
reklama
dzuliana95
Duzo ostatnio miałam 3.03 nas tydzień 2.6cm teraz do kontroli mam iść zobaczyć a czy twarda nic nie mówił a ja nie pytałamAle czy duzo? I czy twarda?