reklama
lubiczanka
Fanka BB :)
Anineczko-w maju i na początku czerwca to będzie wqiekowo jeszcze tak-8,6,2i0;-)
wiesienka123
mama Asi
a my mamy komunie w Pl 3/06 i do 4 jestesmy w Pl wiec nam czerwiec odpada:-(
ja mam wesele siostry 16 czerwca w Pl więc wtedy mnie nie będzie,. ale w zasadzie na mnie nie patrzcie bo wpycham wam się tu z buciorami jako najrzadziej udzielająca się do tej pory no oczywiście mam zamiar się poprawic...
Tichonek
Mamusia Radusia i Matusia
Aniaa ale ten mój wywód co do dystansu do Tralee nie dotyczył CiebieTobie tylko napisałam,że trzeba będzie szybko bookowac w razie wuA o tak długiej drodze to już tylko w odniesieniu do nas pisałam bo tyle co P wyszedł z domu i napisałam co on powiedział
Rozmawiałam z lady_Zgagą ,ona ma ograniczony dostęp do kompa bo Julek klawiaturę zalałProsiła,żeby przekazac,że ona też chętna na 2 noce z cała familią,ale dokładnie się określi kiedy będzie już wiadomy dokładny terminMoże da radę coś jednak naskrobac a jak nie to ja jestem z nią w kontakcie
Rozmawiałam z lady_Zgagą ,ona ma ograniczony dostęp do kompa bo Julek klawiaturę zalałProsiła,żeby przekazac,że ona też chętna na 2 noce z cała familią,ale dokładnie się określi kiedy będzie już wiadomy dokładny terminMoże da radę coś jednak naskrobac a jak nie to ja jestem z nią w kontakcie
katrina115
Potrójna Mama
Trochę Wam zazdroszczę i życzę miłego zlotu....
didi
no to zapowiada sie jak na razie ciekawie pod względem ilości obecnych ale jak zawsze tak jest na początku
Aga_Natalia
Anineczko możesz mi wpisać 2+3 i na min. 2 noce na pewno będziemy, a może dłużej, myślimy czy nie zrobić sobie dłuższego pobytu tam.
Właśnie zauważyłam, że już nie ma cen w tym ośrodku, zmienili na N/A.
Właśnie zauważyłam, że już nie ma cen w tym ośrodku, zmienili na N/A.
Ostatnia edycja:
reklama
Podziel się: