reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

2012 Zlot Mam z Irlandii.

reklama
Aniaa ale to raczej trzeba będzie bookowac już na dniach bo jak mówię,długi weekand-ciężko może byc z miejscami:sorry2: Mój P był na lunchu i jak zobaczył gdzie to jest to powiedział,że nie będzie jechał prawie 4 godziny na jedną noc:-pTak więc my raczej 2 noce.Jeśli nie będzie to długi weekend a normalny to powiedział,że może wziąc pół dnia wolnego w piątek ewentualnie bo ma 2 dni zaległe i wyjechalibyśmy około 14-tej,po szkole Radka i wrócili w niedzielę:tak:Jeśli do będzie długi weekend to w sobotę rano i do poniedziałku zostaniemy:-)
Anineczko ale jak to Lubiczanka z 3 dzieci
:szok::-D:-DKtóre w domu zostaje?:-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
No tak,wpisałam wiek 4 dzieci Lubiczanki a ilośc 3 :sorry:
poprawione :-p
Aga Natalia oczywiście,że możesz dołączyc :-)

W poniedziałek się wszystkiego dowiemy jak oddzwonią do nas.

Aniaa ale to raczej trzeba będzie bookowac już na dniach bo jak mówię,długi weekand-ciężko może byc z miejscami:sorry2: Mój P był na lunchu i jak zobaczył gdzie to jest to powiedział,że nie będzie jechał prawie 4 godziny na jedną noc:-pTak więc my raczej 2 noce.Jeśli nie będzie to długi weekend a normalny to powiedział,że może wziąc pół dnia wolnego w piątek ewentualnie bo ma 2 dni zaległe i wyjechalibyśmy około 14-tej,po szkole Radka i wrócili w niedzielę:tak:Jeśli do będzie długi weekend to w sobotę rano i do poniedziałku zostaniemy:-)
Anineczko ale jak to Lubiczanka z 3 dzieci
:szok::-D:-DKtóre w domu zostaje?:-D:-D:-D

Tichonku drogi :-)ja wiem ze to jest kawal drogi bo juz patrzylam i tez nie bede gnala taki kawal drogi tylko po to aby 2 godzinki posiedziec jak ostatnio :-DJ rozpisze grafik to bede wiedziala bo u niego sie nie zmienia ma albo na rano albo na popludnie jedynie no i w miedzy czasie dni wolne do maja ma rozpisany my raczej tez na dwie noce ale tak jak mowie dam znac jeszcze

u nas to zależy jaki termin wybierzecie ;-) jeśli maj długi weekend to może 3 dni a jeśli czerwiec to 2 dni bo mój M pracuje :tak: nie mówię na 100% bo muszę najpierw pogadać z nim ;-)
to wy dziewczyny w czerwcu wybieracie się do Pl nie przeraża was cena biletów bo przecież euro jest :sorry2:
aha no i nas jest 3 :-)

My na pewno z noclegiem.. hmm tylko musze z P pogadac o tym czerwcu... bo pozniej czeka mnie kolosalny wydatek na przeprowadzke wiec musze wiedziec czy podolamy filnansowo :)

reklama
Do góry