reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

20 tydzień prenatalne, waga 311g

Sylwica88

Zaciekawiona BB
Cześć ile ważyło wasze dziecko w 20 tyg ciąży , bo u mnie 311g .Czy to nie za mało ? ma pępowine 2 naczyniową może mieć przez to mniejszą wagę urodzeniową, teraz jestem w 25 moj gin tylko tętno jej zbadał.

reklama
Moja córka ważyła w 20 tygodniu (19t i 4d) 310g. Lekarz nic nie mówił, że to za mało. Jeszcze na tym etapie ciąży było ok, ale potem rozwinęła się hipotrofia i córka urodziła się z niską masą urodzeniową. Na ten moment nie masz się czym martwić bo waga jest w normie.

Moja córka ważyła w 20 tygodniu (19t i 4d) 310g. Lekarz nic nie mówił, że to za mało. Jeszcze na tym etapie ciąży było ok, ale potem rozwinęła się hipotrofia i córka urodziła się z niską masą urodzeniową. Na ten moment nie masz się czym martwić bo waga jest w normie.
dziękuję;)

Jak dobrze pamiętam na polowkowym byłam w 20t6d ciąży i córeczka na tamten moment miała 366g, urodziła się raczej z normalną waga 3,5kg [emoji854]

Mój w poniedziałek miał 390 gram - 22tc. I też mam dwunaczyniową (SUA). Nie martw się - jesteście w normie 😊

reklama
reklama
Do góry