reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

2 lata starań - niche

O kurcze to bardzo cienko. Ja mam 2.6 mm wiec w sumie tez nie wiele mniej..
w przyszlym miesiacu mam znow wizyte u jeszcze innego ginekologa ktory ma mi eobic zabieg droznosci i mowil ze jeszcze raz sie temu przyjrzymy. Zobacze wiec jak to bedzie wygladalo w 1szej polowie cyklu. Natomiast do dr Pomorskiego nie moge sie dodzwonic. Slyszalas moze o dr Ludwinie??:-)
Ludwina osobiście nie znam, ale dziewczyny z forum też polecają, bo „kręcą go wady macicy” 😂 Ja miałam histeroskopię od razu z drożnością

reklama
Nie wiem jak Ludwin kasuje, ale ja u Pomorskiego zapłaciłam w 2022 za jedną wizytę prywatnie 500zł i na tej wizycie już skierowanie dał mi na NFZ do szpitala Uniwersyteckiego gdzie pracuje i potem już operacja też na NFZ w tymże szpitalu. Tutaj jestem w stanie Ci powiedzieć jak się przygotować, ile czasu będziesz w szpitalu, jak to będzie wyglądać, ale nie wiem jak jest w innych

prywatnie wizytę miałam szybko, bo już w następnym cyklu, 16.08 wizyta prywatnie i gdzie dostałam skierowanie na histeroskopię, a sama histeroskopia 14.09, po niej umawiałam się z dr na przyjęcie do szpitala, pytał kiedy będę po okresie planowo w grudniu i termin przyjęcia do szpitala na operację został ustalony na 6.12 (miałam mieć 6dc). W czasie od histero do operacji brałam tabletki antykoncepcyjne, żeby mi się nic nie poprzestawiało w cyklu i wszystko szło tak jak trzeba

Dziekuje za wszystkie informacje! 🤩
Kurcze u mnie bedzie ciezko to wyliczyc przy moich nieregularnych cyklach. Czy histeroskopie robil Ci w szpitalu na nfz? Ja i tak bede musiala placic bo nie mam polskiego ubezpieczenia ale mam nadzieje ze uda sie sama histeroskopia to zalatwic. Czytalam w ktorejs pracy (chyba nawet to byla Jega) ze jesli blizna ma minimum 2.5 mm to udaje sie histeroskopia. Wiec jestem na samej granicy.🥺

Dziekuje za wszystkie informacje! 🤩
Kurcze u mnie bedzie ciezko to wyliczyc przy moich nieregularnych cyklach. Czy histeroskopie robil Ci w szpitalu na nfz? Ja i tak bede musiala placic bo nie mam polskiego ubezpieczenia ale mam nadzieje ze uda sie sama histeroskopia to zalatwic. Czytalam w ktorejs pracy (chyba nawet to byla Jega) ze jesli blizna ma minimum 2.5 mm to udaje sie histeroskopia. Wiec jestem na samej granicy.🥺
j/w histero miałam na NFZ, u mnie zapisał tak

Załączniki

• IMG_5337.jpeg
    IMG_5337.jpeg
    154,6 KB · Wyświetleń: 35
Dziekuje CI MEGA MEGA!
Szkoda ze nie odbiera ale bede sie dobikac do niego to moze uda mi sie odbyc wizyte gdy bede w Polsce w lutym i zrobic mi tez badanie droznosci..

Napewno jeszcze bede sie do Ciebie odzywac w tej sprawie. 🥹😍Ile po zabiegu udalo Ci sie zajsc w ciaze?

Dziekuje CI MEGA MEGA!
Szkoda ze nie odbiera ale bede sie dobikac do niego to moze uda mi sie odbyc wizyte gdy bede w Polsce w lutym i zrobic mi tez badanie droznosci..

Napewno jeszcze bede sie do Ciebie odzywac w tej sprawie. 🥹😍Ile po zabiegu udalo Ci sie zajsc w ciaze?
w szpitalu mi powiedzieli, że mam bana na 6 miesięcy, mój lekarz na kontroli pozwolił starać się po 3, 21.02 rozpoczęłam cykl i się udało, ale biochem, a kolejny cykl z lekami już się udało donosić. Ale ja nie miałam problemu z zajściem w ciążę (jak nauczyłam się swojego cyklu mierząc temperaturę to w ogóle wtedy to nie był dla mnie problem, żeby wycyrklować owulację 😝🫣), ale u mnie była podobna historia, nowy mąż (starsze dzieci z poprzedniego małżeństwa), wszystkie moje badania wyśmienite, badania nasienia super

w szpitalu mi powiedzieli, że mam bana na 6 miesięcy, mój lekarz na kontroli pozwolił starać się po 3, 21.02 rozpoczęłam cykl i się udało, ale biochem, a kolejny cykl z lekami już się udało donosić. Ale ja nie miałam problemu z zajściem w ciążę (jak nauczyłam się swojego cyklu mierząc temperaturę to w ogóle wtedy to nie był dla mnie problem, żeby wycyrklować owulację 😝🫣), ale u mnie była podobna historia, nowy mąż (starsze dzieci z poprzedniego małżeństwa), wszystkie moje badania wyśmienite, badania nasienia super
Moge napisac na priv?

reklama
Do góry