reklama
Rozwiązanie
Gratulacje
reklama
D
Deleted member 176021
Gość
Super!! Za dwa dni powtórz czy jest przyrost.jezu nie wiem co napisac
Ciesze si!
Niebieskooka23
Zaangażowana w BB
Gratulacje!!! mam nadzieję że również się będę jutro tak cieszyć
JoAnnA250694
Fanka BB :)
Gratulacje [emoji4]
Napisane na Redmi Note 4 w aplikacji Forum BabyBoom
Wiecie co dziewczyny. Wczoraj dzwonilam do ginekologa o 22 bo o tej mialam dzwonic. Doktor powiedzial mi ze wynik 45.37 moze jeszcze o niczym nie swiadczyc, ze mam zrobic bete za dwa dni czyli jutro. Wiem, ze to normalme, ale dzisiaj nie moge skupic sie na niczym innym, mysle o jutrze i o wyniku. Dobra musialam sie wygadac, a teraz usmirch i wracam do pracy. Bede sie modlic zeby wszystko bylo oki. Okres nie przyszedł, ale jajniki pracuja
JoAnnA250694
Ja miałam bledsze testy niż ty już 5 dni przed miesiączką wiedziałam, no i spodziewam się dzieciaczka , życzę ci wszystkiego dobrego
D
Deleted member 176021
Gość
Wszystko będzie ok głowa do góry.Wiecie co dziewczyny. Wczoraj dzwonilam do ginekologa o 22 bo o tej mialam dzwonic. Doktor powiedzial mi ze wynik 45.37 moze jeszcze o niczym nie swiadczyc, ze mam zrobic bete za dwa dni czyli jutro. Wiem, ze to normalme, ale dzisiaj nie moge skupic sie na niczym innym, mysle o jutrze i o wyniku. Dobra musialam sie wygadac, a teraz usmirch i wracam do pracy. Bede sie modlic zeby wszystko bylo oki. Okres nie przyszedł, ale jajniki pracuja
Tylko powtórz o podobnej godzinie.
ewciiik
Ja rownież miałam pierwszy test bledsze od Twojego. A teraz mam prawie roczna lobuziare[emoji6] także na spokojnie, bedzie dobrze! Nadal trzymam kciuki wiec odezwij sie z kolejnymi wynikami.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
reklama
PauLinA.91
Gratuluje każda druga kreska, blada czy nie oznacza że test jest pzytywnyCzy te dwie kreski mogą swiadczyc o ciąży? Test zrobiony dzisiaj na dwa dni przed okresem. Dwa rozne i dwie takie same kreskiZobacz załącznik 839701