Amore
Aktywna w BB
ujemna, a okresu nadal brak nic z tego nie rozumiem, właśnie stoję w kolejce u lekarza
To bardzo dziwna sytuacja, skoro ten sam hormon był w moczu, to w krwi tez powinien...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ujemna, a okresu nadal brak nic z tego nie rozumiem, właśnie stoję w kolejce u lekarza
może błąd laboratorium nie wiem, dodma że byłam w czwartek u lekarza kazał mi brać luteinę i przyjść za tydzień na usg, okresu dalej nie mam, mam dziwny gorzki posmak w buzi, temperaturę ciała 37.2 lub 37 i jakaś biała wydzielinę zamiast okresu.To bardzo dziwna sytuacja, skoro ten sam hormon był w moczu, to w krwi tez powinien...
a dodam jeszcze że 27 marca miałam owulację więc może za wcześnie, zobaczymy co lekarz powie w czwartekA to test z wczoraj dla mnie to tu nic nie ma
To dziwne, aby test wyszedl pozytywny a beta ujemna. Albo wadliwy test, albo ciąży faktycznie nie byloa dodam jeszcze że 27 marca miałam owulację więc może za wcześnie, zobaczymy co lekarz powie w czwartek
dokładnie, dlatego spokojnie siedzę i się nie nakręcam co ma być to będzieTo dziwne, aby test wyszedl pozytywny a beta ujemna. Albo wadliwy test, albo ciąży faktycznie nie bylo
Moim zdaniem wystapi @.dokładnie, dlatego spokojnie siedzę i się nie nakręcam co ma być to będzie
moim też zdaniem wystąpi @ i mogłaby już przyjśćMoim zdaniem wystapi @.
Na spokojnie, bez nerwow. Pomysl tak, jeden dzien bedzie do dupy, bo @. Ale potem byle do dni płodnych i trach.moim też zdaniem wystąpi @ i mogłaby już przyjść