Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja już właśnie nie wiem czy mi się wydaje czy nie, bo ostatnio poroniłam ale pisałam do lekarza przed świętami bo już wtedy mi się coś wydawalo i biorę luteinęZdecydowanie widzę Moja pierwsza też była bladziutka
a dodam że jutro mam dostać okresja już właśnie nie wiem czy mi się wydaje czy nie, bo ostatnio poroniłam ale pisałam do lekarza przed świętami bo już wtedy mi się coś wydawalo i biorę luteinę
tak bo na dolnym z wczoraj no może akurat się udałoChyba zależy od monitora Widzę na jednym i drugim, na górnym wyraźniejsza.
Trzymam kciuki! Daj znać jak betatak bo na dolnym z wczoraj no może akurat się udało
Witam, dziewczyny powiedzcie mi czy ja dobrze widzę czy mi się wydaje? Jutro pójdę na betę. Jeden test z wczoraj a drugi z dziś.
ujemna, a okresu nadal brak nic z tego nie rozumiem, właśnie stoję w kolejce u lekarzai jak beta?