Mimowolne skurcze macicy mogą wystąpić po prostu podczas seksu. Jak poszukacie informacji jak przyspieszyć porod, to zawsze seks jest jednym z pomysłówA jak nie ma orgazmu?
reklama
Jola90
Fanka BB :)
Nic się nie stresuj ja w dwóch poprzednich ciazach właściwie od połowy 7 miesiaca miałam rozwarcie po 2cm i obu synów przenosilam o 5 dni starszego musieli nawet wywołać [emoji23][emoji23] nigdy nie miałam niczego w rodzaju szwu czy krążka... słyszałam że często podawaja sterydy na rozwój płuc ale też nigdy nie dostałam czy możesz mi przybliżyć temat jak to wygląda??Hej, na pewno do 26.07 będę tutaj pod obserwacja, dziś o 5 rano otrzymałam ostatnia dawkę sterydów, wciąż dostaje luteine 1x2, czuję się dobrze i kończę jutro 32tc, wchodzę w 33tc i staram się nie stresowac
monitkaz
Marcelkowa33
Zaciekawiona BB
Dostalam 4 zastrzyki domięśniowe, i teraz przez 7 dób będą obserwować malucha jak to mu tam na te płuca pomogło, zastrzyki prawie bezbolesne, dobrze się po nich czulamNic się nie stresuj ja w dwóch poprzednich ciazach właściwie od połowy 7 miesiaca miałam rozwarcie po 2cm i obu synów przenosilam o 5 dni starszego musieli nawet wywołać [emoji23][emoji23] nigdy nie miałam niczego w rodzaju szwu czy krążka... słyszałam że często podawaja sterydy na rozwój płuc ale też nigdy nie dostałam czy możesz mi przybliżyć temat jak to wygląda??
Marcelkowa33
Zaciekawiona BB
Wiem że po 34 tygodniu sterydów się dają bo płuca do 34 tygodnia same się ksztaltujaDostalam 4 zastrzyki domięśniowe, i teraz przez 7 dób będą obserwować malucha jak to mu tam na te płuca pomogło, zastrzyki prawie bezbolesne, dobrze się po nich czulam
Marcelkowa33
Zaciekawiona BB
Nie daje*Wiem że po 34 tygodniu sterydów się dają bo płuca do 34 tygodnia same się ksztaltuja
Ja dostałam w dwóch zastrzykach i na drugi dzień do domu.. najwidoczniej dają w różnych dawkach albo jakiś inny steryd w zależności od etapu ciążyDostalam 4 zastrzyki domięśniowe, i teraz przez 7 dób będą obserwować malucha jak to mu tam na te płuca pomogło, zastrzyki prawie bezbolesne, dobrze się po nich czulam
monitkaz
Nie wiem co robic. Brzuch twardy i macica. Poczekac czy jechac do szpitala?
reklama
Jeśli cię to niepokoi to dla świętego spokoju może lepiej jechać.. zbadają, sprawdzą, jak będzie wszystko ok to wypuszczą do domu, a ty będziesz spokojniejszaNie wiem co robic. Brzuch twardy i macica. Poczekac czy jechac do szpitala?