Czy któraś z Was poczuła pierwsze ruchu w 17 tc ? Dzisiaj u mnie rowno wybil 17tc i jak leżę na plecach to czuje takie dziwne uczucie pływania jakby rybki, a jak trzymam rece na brzuchu to już tak dokładnie czuje doslownie ruch, wczoraj poczułam pierwszy raz ale mowie pewnie mi sie wydaje, a dzisiaj już dobre kilka razy
reklama
kinga30
Fanka BB :)
W pierwszej ciąży poczułam w 18 tygodniu, w drugiej w 16 i teraz już 14 tydzień czułam oczywiście bardzo delikatneCzy któraś z Was poczuła pierwsze ruchu w 17 tc ? Dzisiaj u mnie rowno wybil 17tc i jak leżę na plecach to czuje takie dziwne uczucie pływania jakby rybki, a jak trzymam rece na brzuchu to już tak dokładnie czuje doslownie ruch, wczoraj poczułam pierwszy raz ale mowie pewnie mi sie wydaje, a dzisiaj już dobre kilka razy
U
użytkownik 180176
Gość
Ja mimo dodatkowego ciało poczułam w 18 tc , a to pierwsze dziecko
Jadwiga orłowska
Fanka BB :)
Tez czułam szybko i lekarz wspomniał ze bedzie duże dziecko.
Znowu syna od 7 miesiąca nie czułam wogule. Wiec wszystko chyba mozliwe
Znowu syna od 7 miesiąca nie czułam wogule. Wiec wszystko chyba mozliwe
@Siwek1212
Nieprawda ze słyszy sie ze w 20..do 21 najpóźniej maja sie pojawić ;-) Jak sie do tego momentu nie pojawia trzeba skonsultowac czy wszystko ok.
W drugiej ciazy ponoć szybciej mozna poczuć niz w 1szej ale ile w tym prawdy
Mozesz pomylic z pracą jelit
Ale mysle,że bedziesz wiedziala,że to to :-)
Zobaczysz pozniej co to znacza kopniak , jeszcze czkawka dojdzie haha
Albo jak zobaczysz nozke czy raczke z którejś strony i tez namacalnie <3
Nieprawda ze słyszy sie ze w 20..do 21 najpóźniej maja sie pojawić ;-) Jak sie do tego momentu nie pojawia trzeba skonsultowac czy wszystko ok.
W drugiej ciazy ponoć szybciej mozna poczuć niz w 1szej ale ile w tym prawdy
Mozesz pomylic z pracą jelit
Ale mysle,że bedziesz wiedziala,że to to :-)
Zobaczysz pozniej co to znacza kopniak , jeszcze czkawka dojdzie haha
Albo jak zobaczysz nozke czy raczke z którejś strony i tez namacalnie <3
Ostatnia edycja:
reklama
O to jednak różnie bywa.Ja w trzeciej ciąży poczułam dopiero w 18 później niż w 2 i 1