reklama
Cytrynowa96
Fanka BB :)
Myślę, że jedynym sensownym rozwiązaniem jest pójście do ginekologa.
Jesteś w 100% pewna, że testy były pozytywne? Już nawet nie chodzi o wynik fałszywie pozytywny, ale może to były kreski fabryczne? Testy były jednej firmy?
Jesteś w 100% pewna, że testy były pozytywne? Już nawet nie chodzi o wynik fałszywie pozytywny, ale może to były kreski fabryczne? Testy były jednej firmy?
Moim zdaniem pozytywne , radzilaby jeszcze raz raz powtórzyć bete, może w laboratorium zrobił i jakiś błąd.
Wszystkie 5 było takich.
Jedna firma, w rossmanie po prostu wzięłam takie jakie były, byle nie najtańsze. Wcześniej nimi robiłam i zawsze wychodziły dobrze.
Czyli sugerujecie ginekologa mimo wszystko?
Jeśli tak, to do takiego zwykłego wystarczy i w razie czego zrobi usg, czy jakaś specjalna wizyta?
Przepraszam za głupie pytania, ale do tej pory chodziłam jedynie na wizyty zwykle i po antykoncepcję.
@Cytrynowa96 @joana136
Z Twojej wypowiedzi wynika że testy robiłaś w dni płodne (??!!) Przecież test ciążowy robi się w dzień miesiączki lub po jej terminie jeśli się nie pojawi... W dni płodne dochodzi do zapłodnienia jeśli okoliczności sprzyjają a żeby test czy bhcg cokolwiek wykazało musi minąć kilka a z reguły kilkanaście dni...
reklama
MoniB1988
Fanka BB :)
Zdarzają się błędy. To są bardzo sporadyczne wyjątki, ale się może trafić.Takie błędy w laboratorium się zdarzają? Kurcze, już sama nie wiem co myśleć