Ostatnia była 24.12, wczoraj wzięłam ostatni duphaston. Lekarz powiedział, że w ciągu 4 dni powinna nadejść...A kiedy u Ciebie ma sie pojawić miesiączka??
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ostatnia była 24.12, wczoraj wzięłam ostatni duphaston. Lekarz powiedział, że w ciągu 4 dni powinna nadejść...A kiedy u Ciebie ma sie pojawić miesiączka??
Cykle sa 28 dniowe??Ostatnia była 24.12, wczoraj wzięłam ostatni duphaston. Lekarz powiedział, że w ciągu 4 dni powinna nadejść...
NieregularneCykle sa 28 dniowe??
To się nie stresuj daj sobie te kilka dni, tyle co ja postów przeszukałam to wszystko jest możliwe jak za 4 dni nieprzyjdzie to zrób test ultraczuły i się rozjaśni na pewno. Ja trzymam kciuki!Nieregularne
Dziękuję za dodanie otuchy. Bardzo bym chciała żeby się udało i boję się,że zaczynam sobie wmawiać... Tym bardziej, że wyszedł negatywTo się nie stresuj daj sobie te kilka dni, tyle co ja postów przeszukałam to wszystko jest możliwe jak za 4 dni nieprzyjdzie to zrób test ultraczuły i się rozjaśni na pewno. Ja trzymam kciuki!
Hahaha a mój Boże... sikam ze śmiechu. No takiej odpowiedzi to sie nie spodziewałam... zapewniam, że nie mam. A jeśli moge zapytać czym u Ciebie się ta grzybica objawiała??Na objawy ciąży za wcześnie. To co opisujesz brzmi jak grzybica sutków.
Spokojnie, nie ten cykl to następny... nie ma co sie załamywać, zrób test za te kilka dni i daj koniecznie znać a do tego dnia zachowaj spokój kochana, stres w niczym nie pomożeDziękuję za dodanie otuchy. Bardzo bym chciała żeby się udało i boję się,że zaczynam sobie wmawiać... Tym bardziej, że wyszedł negatyw
nigdy nie miałamHahaha a mój Boże... sikam ze śmiechu. No takiej odpowiedzi to sie nie spodziewałam... zapewniam, że nie mam. A jeśli moge zapytać czym u Ciebie się ta grzybica objawiała??