reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

..

reklama
To się nie stresuj daj sobie te kilka dni, tyle co ja postów przeszukałam to wszystko jest możliwe:) jak za 4 dni nieprzyjdzie to zrób test ultraczuły i się rozjaśni na pewno. Ja trzymam kciuki!
Dziękuję za dodanie otuchy. Bardzo bym chciała żeby się udało i boję się,że zaczynam sobie wmawiać... Tym bardziej, że wyszedł negatyw

Dziękuję za dodanie otuchy. Bardzo bym chciała żeby się udało i boję się,że zaczynam sobie wmawiać... Tym bardziej, że wyszedł negatyw
Spokojnie, nie ten cykl to następny... nie ma co sie załamywać, zrób test za te kilka dni i daj koniecznie znać a do tego dnia zachowaj spokój kochana, stres w niczym nie pomoże:)

Hahaha a mój Boże... sikam ze śmiechu. No takiej odpowiedzi to sie nie spodziewałam... zapewniam, że nie mam. A jeśli moge zapytać czym u Ciebie się ta grzybica objawiała??
nigdy nie miałam

za wcześnie na ciążowy ból piersi, więc brzmi jak grzybica albo inne podrażnienie.

reklama
Nic takiego nie mam, odroznilabym. Ale może to są objawy juz typowo okresowe, sama nie wiem pozostaje czekać

Do góry