Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kochana leć na betę jeszcze raz! Tyle Co powiemWracam do Was, bo w poniedziałek mialam dostać okres. Dzisiaj środa i cisza. W poniedziałek i wtorek miałam brązowy śluz w malej ilości. Sama juz nie wiem, co sie dzieje...
Choruje na niedoczynność tarczycy i Hashimoto..jeśli będzie ciąża... to będę w siódmym niebie chyba
Jutro polece na betę, zeby miec pewność. Przerobilam już tyle testów przez rok, ale takiego czegoś nie mialam nigdy. Zupelnie pusto bylo w tym miejscu. Nie chce sie nakrecac, co by sie jutro nie rozczarowaćNo co Ty, przecież widać kreskę jak nic. [emoji4]
Ja jeden dzień po terminie spodziewanej miesiączki miałam też słabą. Za to emocje nie były słabe. [emoji2372][emoji28] Trzymam kciuki [emoji3059][emoji1766]
Marzę o tymMyślę że będzie różowa dupcia
Chyba za szybko na gratulacje jutro sie okarzeJest szansa. Gratuluję.