reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

100 pytań do... :-)

reklama
Truskawka - dzięki wielkie za te linki do rapalu, cena na serio super;) co do Womaru...czytałam tutaj na BB w wątku chustowym, że podobno ten ich splot to nie taki jak powinien być, ale nie powiem Ci nic więcej na ten temat bo się na tym nie znam...generalnie chyba też jednak zdecyduję się na Rapalu:)

A ja właśnie ją zamówiłam, cena bardzo kożystna, zobaczymy czy będę jej używać...

ja czekam na lekcje o chustach na szkole rodzenia i jeśli faktycznie po urodzeniu dziecka będą warsztaty na żywo z dzieckiem to wtedy kupię chustę... inaczej nie ma sensu... bo z internetu nie nauczymy się poprawnie wiązać...wszystko trzeba przetestować na żywo z własnym dzieckiem:-)

Ja tez na BB czytałam ze te womar to nie sa takie jak powinny.Rowniez mysle nad chusta,głownie na te pierwsze tygodnie-miesiace zeby było mi łatwiej wyjsc z psem i dzidzia,tylko troche koszt mnie przeraza;)
Futrzak a czy Ty przypadkiem kiedys nie pisałas o kims kto ma takie warsztaty wiazania?bo ja tez chetnie bym to zobaczyła na zywo.
Milus pamietaj jeszcze o wszystkich badaniach i karcie ciazy;)

reklama
Vetka - no ja właśnie chyba też się skuszę...nie wiesz może czy we Wrocku są organizowane jakies warsztaty albo coś w tym stylu z wiązania chust?wiem, że jest coś takiego w blablacafe ale podejrzewam, że cena może być nieco kosmiczna;) chyba, że Ty masz wprawę i nauczysz koleżankę?:D

Ola - no ja właśnie ten sam powód - wyjścia z Juniorem i psem ;) tzn. nie tylko ten, ale głównie;)

Do góry