reklama
K
koncia
Gość
wredniak, ja dalej po karczku sprawdzam czy małemu ciepło i szelest ceratki pod dupcią też go budził, więc wyjęłam, u Was może podobnie.
Mój śpi w body z długim rękawem i ciepłym śpiworku, w domu mam ok 23*C, ale widzę, że teraz częściej mu chłodno niż kiedyś i nie wiem czy to moja wina, bo go za ciepło ubierałam
ja też śpię pod grubą kołdrą i raz mi za ciepło, a raz za zimno
Mój śpi w body z długim rękawem i ciepłym śpiworku, w domu mam ok 23*C, ale widzę, że teraz częściej mu chłodno niż kiedyś i nie wiem czy to moja wina, bo go za ciepło ubierałam
ja też śpię pod grubą kołdrą i raz mi za ciepło, a raz za zimno
U nas śpiworek się nie sprawdzał, bo Gabi jak wstaje do odrazu na nogi, i nieraz sie w nim zaplątała i baach, więc dałam siostrze..
troche sie tez boje kołderki, ale z drugiej strony dziecko ma juz 8 miesiecy, chyba nie ma szans by sie przydusiła..
Kocyk narazie musi zostać, bo ta kołderka tak szeleści, ze szok..
I może przywiąże rogi kocyka do szczebelek, co by mi sie nie odkrywała.
też sprawdzam po karku i czesto ma chłodny..
troche sie tez boje kołderki, ale z drugiej strony dziecko ma juz 8 miesiecy, chyba nie ma szans by sie przydusiła..
Kocyk narazie musi zostać, bo ta kołderka tak szeleści, ze szok..
I może przywiąże rogi kocyka do szczebelek, co by mi sie nie odkrywała.
też sprawdzam po karku i czesto ma chłodny..
Wredniak ja też przykrywałam Jasia kocykiem tylko, ale odkąd na dworze się zrobiło zimno i kaloryfery różnie jeszcze grzeją, to wyciągnęłam mu kołderkę i o dziwo się z niej nie wykopuje, chyba przytulniej mu się śpi w pościeli, a zakładam mu pajaca albo bawełnianego albo welurka
hehe, moja się zawzięła i rozkminila, jak to zrobić, żeby raczkować i stawać w śpiworku, więc problemu nie maU nas śpiworek się nie sprawdzał, bo Gabi jak wstaje do odrazu na nogi, i nieraz sie w nim zaplątała i baach, więc dałam siostrze..
My od dawna śpimy po kołderką i jest tak jak u Malinki, 100 razy lepiej mu się śpi niż pod kocykiem, spod którego non stop się rozkopywał. Teraz śpi aż miło przykryty po uszy.
Ubieram go w bawełnianego pajaca
Ubieram go w bawełnianego pajaca
lokata
Fanka BB :)
wredniak ... Malwi śpi pod kołderką od samego początku, ale czasem wystarczy kilka kopnięć w nocy i kołderka lezy z boku, innym razem śpi spokojnie i się nie rozkopuje. Zastanawiałam się nad śpiworkiem ale nie wiem czy będzie umiała się w nim przekręcać na boki. No i dla Nas najlepsze są bawełniane pajace (ale niekoniecznie takie z zapięciem na plecach), a kiedy noc chłodniejsza ma być to zakładamy welurkowe.
spring
Szczęścia dwa :)
Moja Ania też od dawna śpi pod kołderką,a na sobie ma bawełniany pajacyk. Czasem się odkopuje, ale w nocy i tak kilka razy wstaję,więc ją przykrywam. Wydaje mi się,że ona się odkopuje,bo jest jej po prostu za ciepło.
Dziewczyny, a ja z innej beczki: czy możecie mnie oświecić co to za serek typu Toska?? Muszę go użyć w swojej diecie, szukałam w sklepie takiej nazwy,ale nie znalazłam To jakiś serek do smarowania?
Dziewczyny, a ja z innej beczki: czy możecie mnie oświecić co to za serek typu Toska?? Muszę go użyć w swojej diecie, szukałam w sklepie takiej nazwy,ale nie znalazłam To jakiś serek do smarowania?
reklama
Wredniak Małgos spi w pajacu i od niedawna pod kołderka(mamy 19st),nie boje sie ze zakopie sie pod nia bo ona raczej wedruje do gory a nie w dołmoze szelesci Ci poszwa a nie sama kołderka?bo mi np przeszkadzał szelest pampka jak mała spała tylko pod kocykiem
Spring a moze to jakis taki włoski serak jak np mascarpone? takie cos znalazłam i jeszcze ze toske ma tartar(taka firma) o serku toska - forum.o2.pl
Spring a moze to jakis taki włoski serak jak np mascarpone? takie cos znalazłam i jeszcze ze toske ma tartar(taka firma) o serku toska - forum.o2.pl
Ostatnia edycja:
Podziel się: