reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

100 pytań do... :-)

O, to widzę, że z mojego rocznika żadna się nie ujawniła, bo ja jestem `84 :-)
A kąpiel trwa zawsze kilka minut, dokładnie tyle, ile potrzeba na umycie małego ciałka. Żadne zabawy w wannie u nas na razie sie nie odbywają, bo Gaba nie czerpie z tego większej przyjemności. Zdecydowanie bardziej woli zabiegi kosmetyczne już po kąpieli :-)

reklama
A u nas wbrew regułom kąpiel na głodniaka, więc młody się cieszy, ale na jedzenie, które będzie po :p także tylko mycie, potem zabiegi, a przy ubieraniu już nas popędza głodomorek ;D

Jaś też na głodomora, wrzask następuję przy wkładaniu drugiej rączki w body- jest to jednoznaczne z "głodny jestem, szybciej matka!":D

U nas kąpiel trwa od 5 do 15 minut mały lubi się kapać wierzga nogami jak szalony :) zabiegi po też lubi :) My się kąpiemy gdzieś tak 1 godzinę po jedzonku :)

u nas trwa jjakieś 10 min młody szleje najlepeij by spał w wannie -oczywiście na glodniak nie ma szans:no: a jak go wyciągam z wanny u kładę na przewijak to meag ryk!!!!!!!!! nie nawidzi sie kremować i ubierać:no::no: no chyba że lezy na brzuchu i zrzuca wszystko co na przewijaku:-D:-D a ja muszę go ubierać od tyłu :eek::cool::-D:tak:

Małgoska tez zrzuca wszystko co ma pod reka przy ubieraniu po kapieli:-D a lubi sie ubierac itd chyba tylko dlatego ze kapiel jest w łazience a przewijak na pralce nad ktora jest kaloryfer a na nim na ogoł cos wisi i ona wtedy sobie do tego gada:-D

U nas też głodniak i też jest popędzanie ale na noc to ona kaszki wypija 240!!! ale dobrze bo ona tylko 2 razy góra 3 pije mleko na dobe i od tygodnia kąpiemy w dużej wannie bo w małej cały pokój był zachlapany od jej szaleństw:-D:-D:-D
za to dzisiaj po obiadku poszłam jej umyc rączki pod kran :szok::szok::szok:ło matko jak zdzwiwiona była że woda z kranu leci normalnie ameryka dla nas to takie normalne a dla tego maluszka jak odkrycie jakiegoś nowego cudu heh:-):-)

reklama
Do góry