reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

pomysły dotyczące forum

reklama
Co myślicie aby założyć wątek w którym będziemy opisywać, wklejać zdjęcia i wymieniać się pomysłami na temat pokoi i kącików dla maluchów? Widziałam podobne tematy u innych grup :)

monika, jestem jak najbardziej za :) sama będę teraz urządzać pokoik moich szkrabów od podstaw i trochę waszych rad mi się przyda :)
zakładaj temacik :)

kochane, z racji tego, że przybywa nam dzieciaczków i rozpakowanych mamusiek może pomyślimy nad nowymi tematami

moje propozycje to np:
karmienie cycusiem i butlą
powrót do formy po porodzie
wizyty u lekarzy i zdrowie naszych dzieci

w ogóle może któraś z was się orientuje, czy można utworzyć tzw archiwum, żeby powrzucać tematy już nam niepotrzebne? trochę szkoda je na koniec usuwać

powrót do formy
pielęgnacja maluszków
zdrowie i wizyty u lekarza (szczepienia, obowiązkowe wizyty, pierwsza pomoc w opiece maluszka : odparzenia, kolki, podrażnienia itp)

Te tematy podobają mi się najbardziej i jestem ZA :)

reklama
dobra to mamy 4 tematy, mniej więcej tak to może wyglądać:

- Pielęgnacja naszych maluszków
- Szczepienia, wizyty u lekarzy i zdrowie styczniowych bobasów
- Styczniowe mamy wracają do formy!!!
- Cycowanie i butelkowanie - czyli karmienie naszych pociech

może być? czy jeszcze ktoś ma pomysły na coś innego?

Do góry