reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pielęgnacja styczniowych maluszków; kupki, skóra, itp.

u nas dada biedronkowe są ok :)
my vteraz kąpiemy się w nivea szampon+płyn i smarujemy oliwką johnsona ale nie cierpie oliwek i czekam aż się skończy, a wcześniej to kąpalismy się w oilatum i smarowali parafiną ciekłą ;)

reklama
czechow własnie czy to możliwe ze 1 i 2 papmpersy nie uczulały a 3 uczula? bo Małej jakies parchu wyszły na tyłeczku i nie wiem od czego - smaruje czym tylko mozliwe ale niby blednie a jak mała kupe zrobi to znowu czerwone sie robia.... nie wiem już od czego to ... ale zuzyłysmy 4 paczki 3 pampersów i dopiero przy czwartej by uczuliło?

U małej też uczulenie wyszło przy którejś paczce - nie wiem czy partia była inaczej robiona / przechowywana czy coś innego ale wiem że mała miała ogromną ranę przy odbycie i dopiero po zmianie pieluch wszystko się zagoiło. (też zaczęło się od kilku krostek, mnóstwo rzeczy wypróbowałam by je zlikwidować a one zamiast zniknąć powiększały się aż do rany)

reklama
Przeniosłam to do uwag technicznych co tu napisałam:) tyle nowych wątków, że tamtego nie przyuważyłam:)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry