reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

starania się - watpliwości..

Mój M będzie po południu jutro.. może sie udac?:sorry2:

jak jutro byś z rana miała owulke to możecie cały dzień serduszkować :tak:

Patrysia, Ty to kobieto jestes chyba na kazdym watku. WTF trolu forumowy ;-)

:-D:-D:-Dja uwielbiam forum i was:tak::tak::tak:

Cześć Dziewczynki. Ja trwam w oczekiwaniu na dzień spodziewanej @, żeby się przetestować. Porzytulaliśmy się z mężuniem a przed wczoraj czułam kłucie w jajniku, więc może się uda? Buziolki dla Was wszystkich :*

witaj:-)@ mówimy a kysz a kysz:tak:

reklama
a czesc! no nie udzielalam sie ostatnio bo u mnie bez zmian i nie mialam co pisac...wiesz co to jest tak ze sa biale na koncach,jak wytre to jest ok,nic mi nie cieknie z nich:baffled: a jezeli tak to musi byc to w nocy i tylko jakas kapeczka no a rano to moze jest to..?
ja rownierz uwazam,ze piegi sa sexi,mojemu M bardzo sie podoba kiedy wychodza mi latem,mowi,ze go kreca haha.
mamy ten sam gust bo Tyra Banks to rownierz moja ulubiona modelka,moglabym patrzec na nia godzinami jest tak piekna!

Az kurka obejrzalam dokladnie swoje sutki i nie uwierzysz ale lewy ma wlasnie biala koncowke!!! Mam nadzieje, ze to taka moja uroda bo nie wierze zeby to bylo cos zlego. A propos Tyry, to ja chyba sie w niej zakochalam, hihihi. Obejrzalam wszystkie edycje America's Next Top Model po kilka razy i ciagle mi malo. Ona jest boska!!!!

Dziewczyny jakie można pic ziółka na poprawę jakości plemniczków?? Mój M pyta:tak:
Nic o tym nie wiem niestety. Wiem, ze jakies witaminki moga pomoc ale nawet nie wiem jakie :-(

Cześć Dziewczynki. Ja trwam w oczekiwaniu na dzień spodziewanej @, żeby się przetestować. Porzytulaliśmy się z mężuniem a przed wczoraj czułam kłucie w jajniku, więc może się uda? Buziolki dla Was wszystkich :*
Trzymamy kciki!!!
Zadnych :-)
Nie ma ziol ktore poprawiaja jakosc plemnikow

Co z Twoim ICSI, bo nic nam nie opowiadasz???

:-D:-D:-Dja uwielbiam forum i was:tak::tak::tak:

Masz szczescie, bo psycholom na tym forum mowimy NIE ! (zart)

Dziewczyny jakie można pic ziółka na poprawę jakości plemniczków?? Mój M pyta:tak:

Az kurka obejrzalam dokladnie swoje sutki i nie uwierzysz ale lewy ma wlasnie biala koncowke!!! Mam nadzieje, ze to taka moja uroda bo nie wierze zeby to bylo cos zlego. A propos Tyry, to ja chyba sie w niej zakochalam, hihihi. Obejrzalam wszystkie edycje America's Next Top Model po kilka razy i ciagle mi malo. Ona jest boska!!!!

kurde a myslalam ze to ja mam swira na jej punkcie,tez wszstko obejrzalam,teraz powrorki ogladam,jak dla mnie jest idealem kobiecosci,ale Ci powiem jeszcze,ze mam kumpele,ktora jest do niej podobna!
nie ogladaj juz tych sutow haha

kurde a myslalam ze to ja mam swira na jej punkcie,tez wszstko obejrzalam,teraz powrorki ogladam,jak dla mnie jest idealem kobiecosci,ale Ci powiem jeszcze,ze mam kumpele,ktora jest do niej podobna!
nie ogladaj juz tych sutow haha

Haha, juz nie ogladam :-D:-):-D Zboku Ty, to Ty mnie zmusialas :-D Powiem Ci ze Tyra mnie sprowadzila na ziemie z deka. Do momentu kiedy jej nie znalam wydawalo mi sie, ze nie ma nikogo bardziej boskiego niz ja - a tu taka klapa :-D Zartuje oczywiscie ale powiem Ci, ze chyba jest jedyna do tej pory osoba z ktora moglabym sie zamienic na ciala poswiecajac mozg. Ch.. tam z mozgiem moim, jej mozg nie jest taki zly a cialko - miod malina!!!

Ej widzialyscie na watku costam o pecherzyku a ciazy, jak laska xxxcostamxxx sobie wykminila, ze juz 4 dni moze byc w ciazy :-D:-):-D Alez ze mnie zlosliwiec cholerny !!!

Co z Twoim ICSI, bo nic nam nie opowiadasz???

/QUOTE]

A nic ciekawego. Czekam na 1sza wizyte w czerwcu i to wsio

No ja mam wizyte 20 maja i zobaczymy czy juz dostane ostateczna decyzje. Klinike juz wybralam. Dzis nas z m. troszke pogielo i zaczelismy wymyslac imiona dla dzieci. Nie smiejcie sie ale wybralismy Laura i Fryderyk Roman (po tacie) :-D:-)

Sorka za spam :(

Nektarynka <-- przytulam :sorry2: W nastepnym cyklu sie musisz bardziej postarac, hihihi
obiecuje bedę bardziej się starała z M.. od czasu do czasu wypuszcze go z łóżka by zrobił zakupy..

Loree tak sobie myslalam ze moze zaczniesz pic
NIEPŁODNOŚĆ- ZIOŁA KS.SROKI 160g+TEST CIĄŻOW (625719076) - Aukcje internetowe Allegro

Działanie: hiperprolaktynemia, niedoczynność tarczycy, brak owulacji, brązowe plamienia na 2-4 dni przed wystąpieniem miesiączki, krótka faza poowulacyjna, brak śluzu przed owulacją.

zaszkodzić nie zaszkodzi a moze zlikwiduje plamienia.. w kazdym razie ja pije i sie dobrze czuje.. pierwsze 3 razy jak piłam bo myslalam okropienstwo.. ale potem to jak herbatke.. nie namawiam, ale wiem ze dzeni po nich ma owulka i ja chyba tez.. takze działają..

Kaprycha

Wiec Ty idziesz na IUI/IVF ? Myslalam ze to tylko w planach jest jako opcja. A u widze ze wy juz dzialacie w tym kierunku

reklama

Ej a co sie dzieje z nasz formowa wariatka Hanka?? Qrde, dostala prace to mysli, ze teraz jasnie pani wolno tak znkac bez slowa. Ja Ci dam choler!!!

Eve, zapomnialam sie spytac jak tam praca i obrona. Ja juz jestem po :-D

Andzia <- chodz no ciotka jakies wino przetracimy, bo mam dola (Hanka tez by sie przydala, bo Wy laski umiecie mnie do pionu przywrocic) :-D:-)

Mam nadzieje, ze o nikim nie zapomnialam.
Buzka ide wyslac moja gorsza polowke po cos "do picia"

Kochana - jestem na zawołanie - wino zawsze mnie skusi:-p

ale widzę, że jest co świętować - obrona za Tobą a ja nic nie wiem:wściekła/y:

Hanka - dostałaś tę pracę:-):-):-):-):-):-)

Wakacje w Szklarskiej - oj wino i piwo się będzie lało strumieniami:tak:

Witam się:-)

ja namiętnie podczytuję co napisałyście jak nie mogłam czytać więc się nie dziwcie, jak zadam pytanie sprzed tygodnia

Do góry