reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Magenta, ale ja też mam szyjkę rozpulchnioną, zamkniętą, lekko miękką i twardawą i zobacz na to --->
Zobacz załącznik 329701 :-):-):-)

Test zrobiony 10 minut temu o czułości 10mlU/ml, nawet 3 minut nie czekałam, krecha pojawiła się od razu :-):-):-):-):-)

reklama
Aerleda co Ty gadasz? II krechy? Wow gratulacje kochana!!!!! Ktory to dzien cyklu? Lec na bete kochana! ale Ty plodna jestes babo!! a tak narzekalas. KOP w dupe.

Aerleda co Ty gadasz? II krechy? Wow gratulacje kochana!!!!! Ktory to dzien cyklu? Lec na bete kochana! ale Ty plodna jestes babo!! a tak narzekalas. KOP w dupe.
Oj tam bla bla blaaa!!!! Spokojnie, z testem rozpędziłam się na 2 dni przed @, to mój 30 dc, więc jeszcze spokojnie poczekam. W piątek do gina, w poniedziałek do endo uff, a potem betka. :-D
I ja płodna, no weeeź przestań!

no widzisz AeIreda mowilam cie ze zaciazysz szybciej niz ja:-) gratuluje na mnie nie liczcie bo watpie ze mi sie udalo no ale ciesze sie ze tobie sie udalo i powodzenia
kochana
AeIreda- to stawiasz mi kubusia kochana ale ja juz powoli czuje @ w kosciach sluzu brak wiec @ gwarantowany a ty objawy jakies mialas??

Ostatnia edycja:
no widzisz AeIreda mowilam cie ze zaciazysz szybciej niz ja:-) gratuluje na mnie nie liczcie bo watpie ze mi sie udalo no ale ciesze sie ze tobie sie udalo i powodzenia kochana
Ale ja mówię, że Ci się udało. Przecież mamy bardzo podobne objawy!
Jaką masz tempke?

Magenta o to chodzi, że z moich objawów nie wynikałaby fasolka. Wieczorami głównie lekkie bóle jak na @. Teraz dopiero sutki mnie bolą, od czasu do czasu zaswędzą. Szyjkę macicy mam rozpulchnioną i zamkniętą, dużo śluzu ale wtedy jak mnie boli podbrzusze.
No i tempka 36,9-37 i to wszystko :-)

Ostatnia edycja:
dzis nie mierzylam:-( bo za pozno z mezusiem wstalismy i musialam szybko wstac sniadanko mu zrobic do pracy:-) jak narazie czuje bol podbrzusza ale to juz kilka dni ole wczoraj i te pare dni mialam ok 37,1 -37,3 to trzymaj kciuki za mnie i przesylaj fluidki a jak sie okaze ze i mi by sie udalo to na mor beton przyjezdzam na kubusia haha

nawet nie wiesz jak ci zazdroszcze kochana no mnie bola piersi z boku troszke sutki swedza bola ale tak na @ tez mam szyjka tak jak u ciebie nisko twardawa rozpulchniona zamknieta sluz tez mi tak jakis leci ale to bardzo male ilosci tyle co nic no i jajnik czasem zakuje ale bardziej licze na @ i to chyba nawet jutro

Ostatnia edycja:
dzis nie mierzylam:-( bo za pozno z mezusiem wstalismy i musialam szybko wstac sniadanko mu zrobic do pracy:-) jak narazie czuje bol podbrzusza ale to juz kilka dni ole wczoraj i te pare dni mialam ok 37,1 -37,3 to trzymaj kciuki za mnie i przesylaj fluidki a jak sie okaze ze i mi by sie udalo to na mor beton przyjezdzam na kubusia haha
Oj kochana, mnie też męczą bóle na @. Będzie dobrze, przesyłam fluidki &&&&&&&&&& i będą 2 krechy :-D

Aerleda nie wkurzaj mnie!! Drugi raz zaciazylas, a caly miesiac plakalas ze bezplodna jestes, a tu drugi cykl i drugi zloty strzal, wiec jestes plodna kochana!!
Idz wczesniej na betke! a do gina poki co nie ma po co. Ale fajnie Ci!! To juz termin chyba na pazdziernik czy na jaki miesiac?

jak Twoj zareagowal?

ja na bank jestem bezpolodna a AeIreda sciemniala:-D tak tylko mowila zebysmy czasem nie spodziewaly sie 2 krech haha:-D ciesze sie kochana ze tobie sie udalo no i ten miesiac luty zaliczylysmy z nowymi 2 krechami:-)

AeIreda a kiedy ty mialas owulke???

reklama
Aerleda nie wkurzaj mnie!! Drugi raz zaciazylas, a caly miesiac plakalas ze bezplodna jestes, a tu drugi cykl i drugi zloty strzal, wiec jestes plodna kochana!!
Idz wczesniej na betke! a do gina poki co nie ma po co. Ale fajnie Ci!! To juz termin chyba na pazdziernik czy na jaki miesiac?

jak Twoj zareagowal?
Oj tam wyjątek od reguły bezpłodności :-D...no przecież się droczyłam :-D, okropna jestem wiem.
Się na betkę spokojnie wybiorę, ale mi się nie spieszy, jestem pewna, że wszystko będzie ok :-D. Termin wypada na 30 października, ale znając życie wyjdzie początek listopada, bo taka nasza rodzinna tradycja, że ostatnio wszyscy rodzą się na początku listopada, moja siostrzenica 5.11, a brat 6.11 :-D
Mój się ucieszył choć on i tak wcześniej wiedział, że się udało :-D
Teraz biedaczysko śpi, bo musiał wcześnie wstać i z kolegą spotkać się na mieście po pita. A ja obudziłam się kilka minut po 9, bo mi się szczać!!! strasznie chciało. I czekam, i wiercę się w łóżku. W końcu po 20 minutach słyszę jak mój wchodzi. Wyleciałam jak proca z pokoju, w locie chwyciłam test z resztą by też jak najszybciej oddalić się od lubego bo przyszedł zimny jak śledź. Wpadam do kibelka, postępuję z nogi na nogę, a że muszę instrukcję przeczytać bo tego testu wcześniej nie robiłam, to stoję, tupię i czytam na szybko instrukcję. I co piszą? Doprowadź test do temperatury pokojowej....Ja na to ni ch**ja, wsadziłam pod pachę i czytam dalej. Po chwili wyciągnęłam, dobra nie zimny odstawiłam by się wyrównała tempka no i przystępuję do testowania..... Na wynik nawet nie musiałam czekać 3 minut, bo pojawił się od razu :-D
I teraz jestem taka głupia i szczęśliwa :-D

ja na bank jestem bezpolodna a AeIreda sciemniala:-D tak tylko mowila zebysmy czasem nie spodziewaly sie 2 krech haha:-D ciesze sie kochana ze tobie sie udalo no i ten miesiac luty zaliczylysmy z nowymi 2 krechami:-)

AeIreda a kiedy ty mialas owulke???
Ty mnie weź i nie denerwuj, zaciążoną denerwujesz???!?!?!?!?
Też mówiłam "o jaka ja bezpłodna" i widzisz, dwie krechy!!
Więc nie pitol, w środę kupuj test, rób ten test i zdaj relacje o dwóch krechach bo inaczej kop w szpilkach w tyłek!!!

Do góry