reklama
donia 1980
Fanka BB :)
to prawda, może być skok a pęcherzyk nie pęka, ale mnie mierzenie temparatury wydaje się bardziej miarodajne niż testy
a dlaczego stresujesz się, że @ się spóźni? przez Twoje długie cykle czy jeszcze z jakiegoś powodu?
a dlaczego stresujesz się, że @ się spóźni? przez Twoje długie cykle czy jeszcze z jakiegoś powodu?
Fifka
♥ Chłopcowa Mama ♥
Ja w sierpniu poroniłam i od tamtej pory moje cykle zwariowały. Normalnie powinnam mieć około 28 dniowe a teraz potrafią być nawet 38... później stresuję się że @ mi się spóźnia...
W tym cyklu tempki nie mierzę, bo miałam w ogóle nic nie sprawdzać. Test zrobiłam tylko po to żeby poznać mniej więcej długość cyklu.
W tym cyklu tempki nie mierzę, bo miałam w ogóle nic nie sprawdzać. Test zrobiłam tylko po to żeby poznać mniej więcej długość cyklu.
donia 1980
fifka, strasznie mi przykro, przeszłam to samo 3 lata temu. Miałam jeden, pierwszy cykl wydłużony a później wróciło do normy. A co mówi Twój gin, jaka jest przyczyna?
dotka85
Donia ja mialam wszystko piekne temp, testy owu i sluz a owu nie bylo bo pecherzyk nie pekl, mmialas monitoring juz?
Ael dzieki za obstawienie ale kolejny cykl nie wiem czy cos bedzie cbo moze przeznaczymy go na obserwacje kjak cos to kolejny, jak to wywrozyklas ze ja Ci wyszlam?
Buziaki dla reszty :*
Ael dzieki za obstawienie ale kolejny cykl nie wiem czy cos bedzie cbo moze przeznaczymy go na obserwacje kjak cos to kolejny, jak to wywrozyklas ze ja Ci wyszlam?
Buziaki dla reszty :*
Fifka
♥ Chłopcowa Mama ♥
U mnie to trochę głupia sprawa wyszła, bo potwierdził ciąże jeden gin a u drugiego byłam po tym jak zaczęłam krwawić i na Usg już nic nie było. Gin na podstawie zdjęcia stwierdził, że najprawdopodobniej była to pusta ciąża. (nie było widać zarodka poza tym pęcherzyk podobno inaczej wyglądał) Ale to była wczesna ciąża i zarodka miało prawdo być jeszcze nie widać... Kazał się dalej starać i po tym już u gina nie byłam, a cykle mi zwariowały...
donia 1980
tak fifka musisz iść do ginekologa i zrobić porzadne USG i badania hormonalne, skoro krawiłaś to rozumiem, że nie miałaś oczyszczania, trzeba wszystko sprawdzić czy jest "czysto".
dotka - teraz właśnie mam monitorowany cykl, dzisiaj pęcherzyk 20 mm, jutro powinien być skok temp. jeżeli nie będzie to znowu na USG w czwartek
dotka - teraz właśnie mam monitorowany cykl, dzisiaj pęcherzyk 20 mm, jutro powinien być skok temp. jeżeli nie będzie to znowu na USG w czwartek
Haha nie nie wróżyłam :-) ale mogę jeśli chceszAel dzieki za obstawienie ale kolejny cykl nie wiem czy cos bedzie cbo moze przeznaczymy go na obserwacje kjak cos to kolejny, jak to wywrozyklas ze ja Ci wyszlam?
Tak sobie czuje, że będzie u Ciebie coś :-)
reklama
Podziel się: