reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Wiem właśnie...

Donia oczyściło się wszytko,bo po tym krwawieniu miałam Usg i nic nie było. Dlatego kazał starać się dalej. Ah... zła jestem bo myślałam,ze już wszystko wróciło do normy - poprzedni cykl miałam 29 a teraz znowu szykuję się opóźnienie... ale z kolei w poprzednim cyklu miałam krwawienia między okresowe co też źle wróży... miałam poczekać do następnego cyklu, ale przez te testy tak się wkurzyłam, ze jednak pójdę w tym...

reklama
proszę bardzo, już dodane :) teraz czekamy z niecierpliwością na poniedziałek i na obiecane dwie grube krechy:-) ;-)

będą będą.. mam nadzieje ;);-)
No i takie podejście mi się podoba!

Hihi, nie ma kotów myszy harcują :-D

A to nasze "nowe dziecko" Walentynka Zobacz załącznik 327872
28e29fcf7f.jpeg
28e29fcf7f.jpeg

Ostatnia edycja:
Ael moze nie wroz zeby nie zapeszyc zdam sie na Twoje przeczucia hihi :)
sliczny chomiczek, dobrze ze kupiliscie bo nowy domownik najszybciej ukoi bol po poprzedniku:)

Cześć dziewczyny
Dawno mnie tu nie było, bo sobie troche odpusciłam forum zeby wyluzowac, ale mam takie pytanko_Otóż jestem w 11 dniu cyklu, @ była normalna jak zwykle.Natomiast wczoraj pojawił sie u mnie śluz płodny, duza ilosc ale z taką różową krwią, nigdy tak nie miałam.Co to moze być?.Dodam że od tego cyklu łykam Oeparol,żeby poprawic sobie ilość i jakosc śluzu.Do tego koncze leczyc grzybka :(, stosowałam Gyanazol i teraz tak czy to on mógł mi podraznic tak ,że pojawiła sie krew, czy to raczej plamienie okołoowulacyjne. Do gina na kontrole i posiew po leczeniu ide w przyszłym tygodniu, ale moze Wy macie jakieś doświadczenie w temacie??

Malami a ilu dniowe masz cykle, jeśli są dość krótkie to jak najbardziej, może to być krwawienie koło owulacyjne. Z tego co wiem wiesiołek nie powoduję krwawienia... Piszesz też że leczysz "grzybka" tak? Rozumiem że masz drożdżaki? Swego czasu długo walczyłam z tą chorobą, co wyleczę były nawroty i nigdy nie miałam w tym czasie krwawień, a przyjmowałam przeróżne leki.

Nie znam się na tym, piszę tylko jak było u mnie.

Ostatnia edycja:
reklama
Fifka cykle mam 25-28 dniowe.Z obserwacji wydaje mi sie ze owulacje miewam około 12 dnia cyklu, tak sadzę ze skoku temperatury.Nie wiem moze to była jeszcze jakaś resztka krwi po @.Czytałam duzo na temat tego plamienia i wiele dziewczyn pisze że czasami im sie zdarza, mam nadzieje ze to to.Dwa tygodnie temu miałam cytologię i USG dopochwowe i wszytsko wyszło ok.

Do góry