reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2014 :)

Cyntia oby Ci szybko przeszło. Idę do ginki w piątek - ciekawe czy już coś będzie widać. W poprzedni piątek było tylko ciałko żółte. L4 mam do piątku, więc leże. Synek u babci, bo z nim by sie nie dało - tylko jest "mama chodź".

reklama
Wątpliwości dzięki.
Dziewczyny jeśli długo się nie udaje to idźcie do lekarza - serio. Ja dostałam clostilbegyt i w pierwszym cyklu zaskoczyło. Tak samo było w przypadku mojego synka. Może warto skorzystać ze wspomagaczy zamiast się stresować co miesiąc.Piłam też ziółka w razie czego.

Cyntia oby zeszło jak najszybciej.
Gochson, no ja zobacze jak to będzie u mnie. Kolejny cykl monitoring może się uda, mam nadzieję ze będę miała owu, a nie jak teraz. Doktorek powiedział, że jak nie będzie owu to prochy mi da.

Witajcie!

Mligocka- ten cykl będzie owocny, więc radzę Ci się wyszaleć póki jeszcze możesz i nie jesteś w dwupaku! :-D

AsiaSzw- daj znać jak jutro ten monitoring. Ja jutro tez mam monitoring i jade aż do Gdyni do Invimedu, bo ginka od nieplodnosci, która zapisala mi clo chce zobaczyć jak się jajka mają :-D Mój Mężuś prowadzi ze swoim Tata rodzinna firme, wiec Adasia mam praktycznie tylko na noc w domu, ale dobre i to :-) Z drugiej strony dzięki temu wybudowaliśmy dom bez kredytu, wiec cos kosztem czegos... No nic to jutro się Asiu MONITUJEMY od środka, hihi :-D

Czekacudu- gratuluje SZCZĘŚCIARO! I teraz to chyba musisz zmienić nick, bo Twój cud właśnie zaczął się spełniać! :tak:

Malusiolka- Maluś, kurde im dalej w las tym gorzej z Twoimi Teściami. Co to sa za ludzie! Nie dziwie się, że boli Ciebie glowa, bo w takim domu wiariatów, to każdego "zdrowego" głowa by bolała!

Cyntia- Niech rośnie betka, to najważniejsze! Kolejna Szczęściara. Oby szybko pokrzywa z Ciebie zeszła,bo to zawsze niepotrzebny dodatkowy stres dla Ciebie i maleństwa.

Mychunia- masz racje, odpocznij sobie ochłoń i wtedy dopier zacznij się zastanawiać nad nowa praca i wtedy ruszył z kopyta pełną parą!

Olusia-
a Ty masz dobrego Gina, któremu ufasz? Skoro tyle lat starań, to próbowałaś konsultować się z kims innym?

Gochson- Jeeest! Oby plamienia odeszły już całkiem! Wierze w Ciebie i tę fasolkę! Czekamy teraz na wizytę! :tak:

Ja mam dzisiaj na obiad UWAGA: spaghetti :-D
A teraz ide sprzątac i potem pod dłuuugi prysznic,bo jutro wizyta u ginka, więc trzeba przejść szereg dokładnych czynności, w tym depilacji od palucha az po pachy :szok: :-D

Aschlee - życie robi nam różne niespodzianki. W ciągu roku sporo może się wydarzyć i zmienić. Jak będzie ten moment, to nie będziecie mieć żadnych wątpliwości.
.
Gratulacje babolku!!! Pozazdrościć skuteczności :-) pamiętam jak owu ci dodatni wyszedł.

Aschlee - szkoda że staranka odłożone ale może będzie niespodzianka :-D:-D

Dziewczynki dziękuje za dobre słowa. Sytuacje w pracy mam nieciekawą ale nie mogę na forum pisać....

Ostatnia edycja:
witajcie kochane :)
co do godzin pracy to u nas różnie to bywa ja robie na tydzień na rano i tydzien na popołudnie czyli na razo na 6:00 ale wstaje 3:30/3:45 bo po czwartej wychodze na autobus i wracam po 15 , a na popołudnia mam na 14:00 a wychodze po 12, mam do pracy 70 km wiec jade ponad godzinke
A mój R o 5 wychodzi na 6 i wraca miedzy 14/15 bo ma blisko! chyba ze tak jak teraz robia nagodziny to wraca koło 19!!
U mnie na obiadek ziemniorki i schaboszczak :)

buziaki dla was kochane :*

Anula oh jak ja bym chciała ten monitoring od jutra, ale niestety dopiero kolejny cykl. Ten już został stracony :(
A do jakiego lekarza idziesz? Może znam.
Bedę jutro trzymać &&&

MotylkowaOna jak w pracy było?

Asieńko ciężko bardzo ciężko chyba się troszkę odzwyczaiłam:) jak zwykle po wolnym przypominam sobie jak ja bardzo nienawidze tej roboty!! a jak u ciebie dzisiaj dzionek minął?

reklama
Nudyyyy ....
Nienawidzę takich dni, cały wolny a ja w czarnej d... jestem
Do 11 gniłam w łóżku, potem pojechałam po młodego i na zakupy szybkie i teraz robie paszteciki na kolację.
Generalnie mam chyba nie zdiagnozowane w dzieciństwie ADHD i mega się męczę kiedy mam wolne. Dziwne wiem. Ale jutro troche popracuję :)

Do góry