reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2013

melduję się również z lipcówek i sierpniówek :-D pomysł dobry tylko co robimy - piszemy też na starych wątkach, czy zamykamy i przenosimy się tylko tu? Bo mnie niekiedy ciężko 2 wątki ogarnąć, a co dopiero kolejny... :baffled:

reklama
No nie wiem, może dokończymy ten sierpień i wtedy się przeniesiemy?
Możemy też przenieść się i już, natychmiast :cool: W sumie tak chyba byłoby lepiej? Po co czekać..
A może dołączą też i nowe staraczki. :tak:

Pisałam już na sierpniówkach, napiszę i tu : u mnie dziś kiepsko... wykres nie pozostawia złudzeń :eek:

Aktualna lista:

Statystyka:

Starających się w sierpniu: 50!!
Zaciążonych potwierdzonych: 4

Potwierdzone:

Lebara - termin @09.08 - II
madziolina_p - termin @ ok 10.08 - II
żabucha - termin @ 10.08
II

Matik2012 - termin @ 14.08 II

Czekamy na potwierdzenie:

madziakowalik - termin @08.08 ????
ann_art - termin @08.08 ????

wanda_23 - termin @ 10.08
malinaa - termin @ 11.08

Staraczki:

MamaPrawnik - termin @ 14.08
Asica86 - termin @ 15.08
MamaTomeczka - termin @ 14.08

krowkabordo - termin @ 15.08
Nuuuśka - termin @ 16.08
Phoebe - termin @ 16.08
Sandra_best - termin @ 17.08
tamaguczi - termin @ 17.08
Andzia15 - termin @ 18.08
brrr85 - termin @ 18.08
wiikki - termin test. ~ 18.08
benfica - termin @ ok. 19.08
malgonia1 -termin @ 19.08
Mar-chew - termin @ 20.08
doska1- termin @ 20.08
Piaska - termin @ 21.08
karola - termin @ 21.08
Straciatella - termin @ 22.08
Poziomk@ - termin @ 23.08
Arcala- termin @ 23.08
maja35 - termin @ 24.08

Melponea - termin @ 25.08.2013
Dorcia -termin @ 25.08.2013
stazi24 -termin @ 25.08
Agaawa - termin @ 26.08
susel - termin @ 26.08
tekla23 - termin @ 27.08
ewka358 - termin @ 28.08
Conti - termin @ 29.08
mycha05 - termin @ 29.08
DorciaM- termin @ 29.08
Paulinka88- termin @ 30.08
kobietka22- termin@ 30.08 ?
Dominikak86 - termin @ 31.08

Wrzesień 2013

applecrumble - termin @ 01.09

waiting4beans - termin @ 01.09
Lothien - termin @
anuszka - termin @ 04.09
sagaa31- termin @ 04.09
karotka - termin @ początek września
natkusia - termin @ 05.09
Kingax1 - termin @ 05.09

wiiki - termin @ 06.09
malena100 - termin @09.09
Leemonca - termin @ 11.09
Phoebe - termin @ 11.09

Ostatnia edycja:
witam i ja :)

ja co prawda staraczka z 2012 roku (zaczęliśmy pod koniec sierpnia 2012) ale jak widać nie było mi dane zostać dwupakiem do tej pory. Może wreszcie los się odmieni. pozdrawiam!

benfica - po prostu trzeba zacząć pisać tutaj :-p Co do twoich objawów @, to wiesz dobrze że to nie musi być @? Zresztą masz jeszcze dużo czasu do terminu @ :cool:

benfica - po prostu trzeba zacząć pisać tutaj :-p Co do twoich objawów @, to wiesz dobrze że to nie musi być @? Zresztą masz jeszcze dużo czasu do terminu @ :cool:

to piszę tu ;-)
no niby wiem, ale jakoś nie jestem przekonana... do @ teoretycznie 6 dni... choć w myślach pewnie trochę się nakręcam ;-) bo doszedł do tego taki ciężki, lekko wzdęty brzuch, a naprawdę już dawno przed @ tak nie miałam. Kiedyś zawsze, ale od czasu, jak zaczęłam ćwiczyć to chyba nigdy, a to już parę miesięcy. Inna sprawa, że może mi się coś hormony rozregulowały, bo po ostatniej @ chyba ok. 4 dni plamiłam, co mi się nigdy nie zdarzyło...

benfica - 6 dni... właściwie to za 4 dni można już testować? :zawstydzona/y:
Szkoda, że nie masz wykresiku... bym sobie podglądnęła co i jak :cool:

trzymam kciuki! &&&&&&&&&& posypały się ciążowe fluidki od 5 zafasolkowanych więc musi się udac!!

reklama
Ja myślę,że można spokojnie przenieść się tu,aczkolwiek spokojnie,powoli,żeby szoku nie było.:-D Z jednej strony fakt,po co czekać,ale z drugiej...można powoli już rozwijać ten wątek i oficjalnie tylko zaczekać do końca sierpnia?;-)
benfica poczekaj jeszcze chociaż te 6 dni..haha,ja wiem,że ciężko,sama ledwo wytrzymuję nieraz jak za długo @ nie ma i niepotrzebnie testuję,bo tylko rozczarowanie potem...ale to akurat przez moje nieregularne cykle.:tak:

Do góry