reklama
calineczkaa
Fanka BB :)
Ja to tylko max 2;-)
W poniedziałek po becie się napiję, bo na trzeźwo nie zdzierżę porażki
W poniedziałek po becie się napiję, bo na trzeźwo nie zdzierżę porażki
calineczkaa
Dobra, koniec tematu, robię w Inviccie, o ile Kunicki mi dziś wypisze skierowanie.
Inaczej bedę musiała płacić 39 zł.
Inaczej bedę musiała płacić 39 zł.
calineczkaa
Ja poprzednio miałam skierowanie, wypisała mi je położna po punkcji i chyba mogłam je zrobić w każdym dniu w którym chciałam, a zrobilam w 10 dpt. Myślę, że nie powinno być problemu. Choć wszystko możliwe. Pojdę tam, bo od razu mają wynik, a gdzie indziej trzeba czekać i czekać.
lolitka200
Wiem tyle,ze nic nie wiem
Szkrabek: ciesze sie ze sie podobalo i ze mozesz skorzystac
Kate: no to znowu chce zaczac od 225? Wtedy tak i teraz znowu? Ludzie: uczmy sie z historii. Przy tej dawce mialas prawie hipeke. Teraz masz barszo duzo antralnych i znowu od 225 zaczniesz?
Tak, artemida w bialym... Jechalam z zagramanicy by sie tam leczyc
Kate: no to znowu chce zaczac od 225? Wtedy tak i teraz znowu? Ludzie: uczmy sie z historii. Przy tej dawce mialas prawie hipeke. Teraz masz barszo duzo antralnych i znowu od 225 zaczniesz?
Tak, artemida w bialym... Jechalam z zagramanicy by sie tam leczyc
Słoneczka Wy moje tak się cieszę ,że tu jesteście .
lookator cieszę się ,że znalazła sie przyczyna Waszych niepowodzeń . U mnie też lekarka wpadła napomysł zrobienia tych badań i walczyłam z ureaplasmą :-)
A mi się strasznie dłuży czas ....histero dopiero w czerwcu , wiec stymu pewnie w lipcu lub sierpniu :--(
Do tego musze wrócić do starej pracy , bo nowej nie znalazłam :-(
Dość smęcenia w sumie to wpadłam zapytać co sądzicie o diecie opartej na orkiszu...wiele dobrego na jego temat czytałam:-) Może któraś z Was stosuje?
lookator cieszę się ,że znalazła sie przyczyna Waszych niepowodzeń . U mnie też lekarka wpadła napomysł zrobienia tych badań i walczyłam z ureaplasmą :-)
A mi się strasznie dłuży czas ....histero dopiero w czerwcu , wiec stymu pewnie w lipcu lub sierpniu :--(
Do tego musze wrócić do starej pracy , bo nowej nie znalazłam :-(
Dość smęcenia w sumie to wpadłam zapytać co sądzicie o diecie opartej na orkiszu...wiele dobrego na jego temat czytałam:-) Może któraś z Was stosuje?
reklama
Podziel się: