reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

a ja już po świętowaniu u rodziców , jutro w autko i do teściów nad morze:-) ale jestem obżarta fuuuu:-) brzuszek mi się zrobił jakbym byłanie wiadomo w którym:-D:-)
Bershka a może właśnie będzie tak pięknie:-):tak:
Anufifi buzia na miły wieczór ;-))

Ostatnia edycja:
reklama
Anufifi wiem, ze jedziemy na tym samym wózku :tak:
cycusie bolą i są nabrzmiałe, no nic...teraz tylko cierpliwość do następnego testowanka :)

heheh czyli do jutra
no taki ze mnie nerwus niecierpliwy :zawstydzona/y: ;-)

Anufifi, Margarittko, Czarodziejko:-) gdzie jesteście?:-)
Kiki jak samopoczucie?
Medio nadal w dwupaku?:-)
Jarzębinko jak święta? :-)
Asus jak się czujesz? :-)
jak tam dziewczynki? :-)
pooglądałam film, fajny był:-)
czas się wyszorowaći lulu:-)
jutro daleka droga:-)

Ostatnia edycja:
witam was dziewczyny.no i swieta mijaja,czlowiek objedzony i nic sie nie chce.samopoczucie jak narazie oki.cos nie moge za duzo jesc.beti zycze szczesliwej podrozy i fajnego swietowania u tesciow..bereshka..mi sie wydaje ze jestes w ciazy jezeli test pokazal dwie kreseczki.zobaczymy za kilka dni..super.anufifi margarita.ania czarodziejka co tam u was?dobranocki..kolorowych snow wam zycze w te piekne swieta..

Beti szerokiej drogi i szczęśliwej oczywiście :tak:

kiki, jakoś nie czuję by coś było, nie pamiętam czy rzeczywisćie tak piersi bolą parę dni po zapłodnieniu ? :confused:

ja wyszorowana, przyszłam do Was jeszcze na chwilke:-)
Kiki cieszę się,że się odezwałaś:-)święta ,święta i zaraz po świętach:-)parę kilo więcej:-)a jakie objawy miałaś a maluszkami? też nie mogłaś jeść? ucałowania dla chłopców:-)dla Ecranka słodziutkiego całuska:-)
Bershka dawaj nam tu znać kobieto co i jak:-)
za drogę kochane nie dziękuję odezwę się jak będę już na miejscu:-)
buziaki:-)do jutra:-)

Ostatnia edycja:
Cześć dziewczynki;-)
Witam po świetach, jestem najedzona tzn przejedzona:zawstydzona/y: :-D
pisze tak pózno bo dziś tzn wczoraj po obiadku koło 14 połozylismy się w trójke spać i spaliśmy do 18;30 dopiero tesciu nas obudził:-D:-D:-D wiec mamy dzień pokręcony maly teraz szalej po domu jakby południe było:-D:-p

Moedi no ja Ci zycze wytrwania jeszcze tych pare dni... duzo sił... buziaki;-)
Berhka nio powiem Ci że mi test pozytywny wyszedł 4dni przed terminem miesiączki była to słabiutka kreseczka ale była i tylko z dnia na dzien sie przyciemniała... więc juz po cichutku Ci gratuluje:tak::-) a do cycochów to to był jeden z pierwszych objawow tak bolały ze nimogłam na brzusiu spać i tak pozostalo do dziś......:tak::-D

Beti szczęśliwej drogi życze....;-)

Kiki jak sięczujesz? narazie bez rannego naciągania?;-)

anuffi
skrbie jak tam po wczorajszym dniu , owulka była koło tej 18 stej? czy pozniej zaobserwowałas jeszcze coś?;-)

dobranoc ja pewnie do południa bede jutro spać...:-);-):-D

reklama
Bershka no jak na mojego nosa kochana to Ty w ciazy jestes :tak: cichutko gratuluje!
parenascie stron wstecz mozesz zobaczyc jak to u mnie wygladalo - bardzo podobnie i z testem i z piersiami ;-)

Anufifi no to chyba jest szansa na ten miesiac...?! trzymam kciuki!

ide spac bo spiaca jestem
buziaki

Do góry