reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

witam was dziewczyny..gotuje obiad i zagladnelam do was,o medio myslalam ze karolek juz jest a tu taka wiadomosc ze ty w domku..ale urodzisz karolka tak jak chcialas w grudniu.trzymam kciuki...anufifi bedzie dobrze a moze sie udalo,badzmy dobrej mysli..a jezeli nie bedziemy ci dopingowac w przyszlym miesiacu..bedzie dobrze bedziesz miala swoja upragniona jkrolewne..u mnie samopoczucie oki..nie mam smakow nie wymiotuje kompletnie nic..tylko cycuszki bola to jedyny moj objaw ciazy,malenstwa pod serduszkiem.

reklama
Witam kobietki w drugim dniu Swiat:-) Mimo,ze sami...z dala od bliskich to i tak pieknie jest:tak: dziewczynki zadowolone z prezentów, no i Martysia wierzy nadal ,ze Mikołaj istnieje- chce zeby wierzyła jak najdłuzej:tak: Dziś szanowny moj zabiera nas wieczorkiem do restauracji:rolleyes2: taki bonus Swiateczny:-D ;-)Beti spokojnej i szerokiej drogi moja kochana.Znów sie objesz:-D ale Swieta sa raz w roku ;-)Medio masz kciukasy nas wszystkich to zobaczysz- pojdzie szybciutko czego Ci serdecznie zycze.Ania jak samopoczucie?Lepiej sie czujesz?Goraczka poszła sobie?Czrodziejko ales sie zaszyła z rodzinka w te swieta ;-) Czyzby przyspieszyla staranka? :confused:;-):-D
Wszytskie kobietki razem i kazdą z osobna sciskam i pozdrawiam seredcznie.Jedzcie,pijcie i bawcie sie :tak:

Medio ja tez rodziłam tu- tu to znaczy w Irlandii i nie moge zlego słowa powiedziec -zaopiekowali sie mna i małą doskonale... Mam nadzieje,ze jak juz znajdziesz sie na sali porodowej to i Tobie i Karolkowi niczego nie zabraknie.Ale jak juz wody odeszły..a do niedzieli jeszcze przeciez dwa dni:confused: Złapie Cie pewnieniebawem:tak: jako ciekawostke powiem Ci,ze moj brat urodził sie 29 grudnia i jest przekochanym bratem:tak: Wcale nie widac po nim zeby miał roczek caly przypisany:-D 3maj sie dzielnie...

Medio o rany wchodzę na forum zobaczyć co u Ciebie a tu taka bomba !!! :szok:
Pisałaś że wolisz urodzić w grudniu więc Twoje marzenie widocznie się spełni .
Skoro KTG nie wykazało nic niepokojącego to znaczy że wszystko jest w jak najlepszym porządku . Nie martw się kochana . Czekałaś na TEN moment 9 miesięcy i on nadszedł . Dasz radę . Pomodlę się żeby bardzo nie bolało i żeby jak się już rozkręci szybko poszło . Ten czas ma w sobie magię . W tym czasie urodził się Jezus i urodzi się też Twój syn . Ta magia , siła i moc będzie z Tobą . Daj znać jak będzie się coś dziać . Myślami jestem z Tobą .:tak::tak::tak:

Nadal nic, co jakiś czas wody sie wylewają. Położna mówiła,że tak będzie, bo mój organizm bedzie ciągle produkowała nowe wody i tak się bedą sączyć.Ach ...
Minęło już 9 godzin, czekam dalej.
Buziam Was.

hej dziewczynkinie

Medio kochana spokojnie juz tylko chwila i Karolek będzie ...trochę dziwne mają tam podejście ale napewno wiedzą co robią.

Ja przyznam jestem podłamana chce mi sie rycczec bo ja nadaal czuję ból po lewej stronie i juz straciłam orientacje co z ta owulka...dzisiaj mam chyba najwiecej sluzu w tym cyklu ale ze biore luteine dopochwowo to co do koloru to trudno powiedziec . dzisiaj rano mineło 3 dni od serduchowania i juz nie widzę szans ....

Wydawałoby sie ze wszystko tak dokładnie zaplanowane monitoring , teoria ...a w praktyce okazałam się głupiutka :sad::sad::sad:

Medio trzymaj się dzielnie, może już jutro będzie po wszystkim :dry:;-)

Dziewczyny, nie miałam testu ciązowego w domu więc zrobiłam sobie ot tak test owu i wyszła druga mocna krecha :szok: kurde, głupiutka to ja jestem, wiem ;-) ale czy test owu pokazuje też ciąże ? bo owulka w 23 dc to raczej nie możliwe, na dole mnie ciągnie a cycuchy już mnie wkurzaja
jutro ide kupić test ciązowy

reklama
Do góry