reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Kochane pamietacie mnie jeszcze?
Dlugo mnie nie bylo...teraz mam pare dni wolnego, to moge nadrobic zaleglosci.
Na poczatek chcialabym Wam zyczyc spelnienia marzen i doczekania sie upragnionych Malenstw!

U mnie juz koniec pierwszego trymestru, we wtorek bylam u lekarza, z dzidzia wszystko w porzadku, iwec to najwazniejsze. Za to ja nadal malo jem, czesto wymiotuje i spadam na wadze, ale za to brzuszek mi urosl.

Zmykam teraz do spania, bo pozno sie zrobilo. Mam nadzieje, ze przynajmniej przez ten czas swiateczny uda mi sie tu jeszcze zajrzec.
Trzymajcie sie cieplutko i odpoczywajcie:happy:

reklama
Dziewczynki odeszły mi przed chwilą wody, biore prysznic i jedziemy do szpitala, pomódlcie się i trzymajcie kciuki!

hej dziewczynki:-)
o jeeesoo, a jednak nie chciał poczekać do nowego roku:-) Medio trzymamy kciuki:tak::-)
kochana ma ktoś jakiś kontakt do Ciebie, żeby dał nam znać? :tak:

NO TO KAROLEK- WYCHODZIMY :-):tak:

Ostatnia edycja:
Beti kochana dziekuję jestem , ale miałam duzo do roboty przez ten czas ...tyak naprawde bede dzisiaj wieczorem...

Medio trzymam kciuki daj znac odrazu jak to bedzie mozliwe

Kiki jak samopoczucie

Bershka mocno mocno zaciskam kciuki

Aguś owulke miałam chyba jakąs godzine temu ...straszny ból nie dał mi sie wyprostowac ...nie wiem czy to nei za duzy czas od serduchowania bo pzy moim śluzie to ..... ale czekamy co tam jak nie ...to sie na chwile załąmie a potem do dzieła ...cieszę sie ze was mam ...bardzo sie ciesze

Bede kochane wieczorkiem

papa

Wrócili mnie do domu (zrobili ktg i zbadali) wody wciąz mi ciekną, mam czekac aż samo się zacznie, jak nie to po w niedzielę o 8 rano na wywołanie mam się stawić.
Narazie nie mam skurczów,dziwnie w Polsce chyba już trzymają w szpitalu a tu mam w domu czekac.
Czuję się w miarę od tylko trochę zestresowana jestem.Karolek daje o sobie znać.

Medio... co za palanty tam sa w tym UK wrrrrrr .... wody ida a oni do domu odsylaja:szok:.. no w PL to byloby raczej niemozliwe:baffled:
Trzymaj sie dzielnie.. moze jeszcze dzis sie wsiooo rozkreci..w kazdym razie glowa do gory.. bedzie dobrze!!!!;-)

reklama
medio, a duzo zmniejszyl ci sie brzuch? nie martw się, mi jak odeszły wody skurcze zaczełam miec samoistnie...po 4 godzinach słabe były ale zaczeły narastać..do szpitala tak od razu nie jechałam bo po co....wody mi odeszły o 4:40 rano, o 8 byłam w szpitalu ze słabymi skurczami i rozwarciem dopiero 2 cm, o 10 dopiero mnie zaczeło boleć....wiec czekaj spokojnie...

Do góry