Ona_mika Patrzyłam przy wyborze na to Twoje łóżeczko ale doszłam do wniosku że gdybym miała kołyskę to i tak bym z niej b.mało korzystała. Na wózek też zwróciłam na początku uwagę, ale balam się brać taki (choć ma bardzo dobre wyposarzenie) bo moja szwagierka ma coś podobnego (firmy Abdor czy jakos tak) i strasznie źle mi się prowadziło sam wózek-ciężki i mało zwrotny. Wiele osob chwali sobie te wózki mimo ich wagi, ale postanowiliśmy z Piotrem że dołożymy trochę. Poza tym wolę mniej masywne wózki, w innym stylu.
Misia Wiem, wlasnie doszlam do wniosku że trzeba pójsc na jakiś kompromis, z czegoś zrezygnować. Ten wózeczek który wybrałaś bardzo mi przypadł do gustu, został jednym z moich faworytów :-)
Bena Pokoik śliczny, w karuzeli się zakochałam, jak widzę te ubranka w półeczce to aż wzdycham a wózek to Ci ukradnę
Miej się na baczności
Jesli chodzi o materacyk to jestem zdecydowana na gryczano-kokosowy, jakoś do tej pory czytałam wszędzie że najlepszy.
Ja już nie mam takiego mętliku z wózkami,uff.Miałam myśl by kupić jakiś tanszy wózek (ok500zł) z dużą gondolą, a po zimie kupić droższą, lekką spacerówkę bo czytałam że większość osob się przerzuca szybko z wózka wielofunkcyjnego na inny. Ale doszłam do wniosku że chcę być zadowolona z wózka od początku, a jak trzeba będzie to się kupi spacerówkę jakąś później.
No i tak. Wózeczki które brałam pod uwagę:
-Atlantic Baby Design
-Deltim Focus
-Habart Omega (4 kołowa wersja)
-Jedo Bartatina Clasic (nie widzę róznicy z Bartatina Free Line, jaka jest??)
-Mikado Ox-Ford
No i teraz wybieram już tylko między Bartatiną
&WÓZEK BARTATINA CLASIC JEDO 2008+WYS.DHL 0 Z (357348810) - Aukcje internetowe Allegro
a Ox-Fordem
MIKADO - OX-FORD - NOWOŚĆ - SUPER CENA!!!!!! (357970341) - Aukcje internetowe Allegro
Nie ma wózka idealnego, a wydaje mi się że oba mnie zadowolą. Mają dobre opinie.
Tu jest porównanie dwóch wersji Ox-Forda:
Four-Three czy Comfort-Elastic? - OX-FORD - Mikado
Ja ciągle nie wiem (jęślibym brała Ox-Forda) na którą wersję się zdecydować. Rozum mówi 4kołowy, a jednak coś kusi do tych 3kół...
No i znaleźć muszę zestawy z fotelikiem.
Jeśli mi tylko znowu się coś nie odmieni
Nie wiem jak to się stało że dwa razy tego posta wkleiłam, sorry.