reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

reklama
Emilka a na kiedy masz wyznaczony termin??
ja dzis padnieta, zjadlam leczo na kolacje,mloda tez kolacje i do spania sie bede szykowac,
nie wiem jak to jest mloda szalała na kolkach o ja padnieta:eek:

ja jak narazie na kregoslup nie moge narzekac.. owszem bylo kilka dni kiedy bolał, ale mysle ze jak na takie obciazenie to i tak daje rade ale ja mialam prace stojącą, dzwigającą i schylającą sie takze troszke zostal przygotowany:-D ale brzusio przeszkadza ciagnie do dołu i czasami wole juz nie podnosic jak spadnie:-D

a ja mialam dzisiaj przygode.. spedzilam troche dnia na izbie i w szpitalu, na szczescie nie z soba tylko ze znajomym, ale i tak kto nie przechodzil to patrzyli na mnie pewnie z mysla ze rodze heh a pozniej pan dr w zartach chciał mnie wysadzic na pietrze z porodówka:-D

mozi niby na 17.09 ale slyszlam tez 14,15,16ty takze cos kolo tego...
ja chyba jutro jakies leczo machne:)

Ostatnia edycja:
dzien dobry
ostatnio trudno mi nadgonic za wami
obecnie mam i oliwke i bratanice w domu. dotego co chwile jakies problemy z up i tym stazem. chore godziny i miejsca stazu....

ogolnie juz skaldalam pisemna skarge w up, bylam u dyrektorki, i czekam na pisemna odp zeby skarge do urzedu miasta zlozyc
bo staze mamyw takich godzinach ze szok... jak ja niby mam byc np na piekarni od 5.30.... i sklpey czynne nawe do 20tej.... plus soboty...
kurde jakbym takiej pracy szukala to od reki bym znalazla bo na zmiany iw takich nienormowanych godiznach jest duzo.

wieczorej doczytam co tam u was konkretnie:)
pozdrawiam

cześć

kto chetny na kawusię:-)

mozi, no i narobiłaś nam smaku na leczo:-D

emilka, szkoda ,że jeszcze nikt nie wpadł na pomysł żeby produkować golarki na teleskopie:-D
to miałas w pracy przymusowy areobic;-)

marttitka jak tam ząbkowanie:confused:
raczkowa a wasze kolki:confused:

ja po urodzeniu Martyny przez 3 m-ce miałam naciągnięte więzadła przy kręgosłupie lędźwiowym i teraz jescze czasem cos mi sie odezwie mimo ,że to ponad 3 lata
bożeszzz ale jestem senna, pogoda się zmienia:baffled:

ps. a gdzie zniknęła ola:confused:

"witojcie dziołchy" :-)
jak piszecie o tych przetworach odrazu bym zjadła takiego ogóreczka w sosie musztardowym one są przepyszne!!!!!

a ja w przyszły tydzień po 15 urlop i nad morze oby pogoda dopisała i pensja wkońcu przyszła :-)
emilka nie słuchaj dziecko po tej stronie jeszcze fajniesze niż w środku :tak: i zdecydowałaś się wkońcu na karocę???
mnie też po porodzie bardzo bolał kręgosłup stosowałam plastry u mnie się sprawdziły

Aga odpukac jest ok nawet bez tych kropelek daje tylko biogaie za to cierpimy w nocy na zaparcia heh :dry:

a ja bylam dzisiaj w mopsie bo wczesniej jak bylam jeszcze w ciazy to sie umowilam z babeczka ze przyjde i napiszemy fajny pozew o alimenty tak zeby plemnikowi dupka zwiedla no to lece do tego mopsu juz pomijam fakt zlaatwienia opieki dla mojego rozdarciuszka karmionego tyklko cycem i ktory lubi wogole sobie polezec przy cycy no to lece z dusza na ramieniu do mopsu a tam calkiem inna juz kobita i ze ona moze mi tylko wzor dac jaki mam zlozyc do sadu wzielam ten wzor czytam a tam po prostu ni w 5 ni w 10 do mojej sytuacji no porazka jakas :angry: mowie ze sie umowilam z inna babka ze mi napisez ten pozew a ona ze nie moga mi napisac bo nie ejstem niepelnosprawna :wściekła/y: poszlam do innego pokoju zeby zaniesc to zaswiadczenie od lekarza do becikowego a baba mi tam mowi ze jeszcze nie przyjmuja wnioskow bo czynne dopiero od 10 :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: ja jej mowie ze ja nie mam czasu czekac bo mam 4 tygodniowe dziecko w domu to sie zlitiwala i mowi pokaz pani ten wniosek okazalo sie ze do wniosku to ja potrzebuje jeszcze ksero dowodu osobistego i jeszcze inny wniosek wypelniony :angry::angry::angry: no taka jestem zla ze grrrr pozostaje mi tylko wywalic kase na normalnego prawnika z kancelarii a znowu kombinowac zeby ktos mi zostal z malym a ja bede nogami przebierac i co chwile zerkac na zegarek :no::no::no: zaczynam sie zastanawiac czy nie olac tych alimentow i nie dogadac sie z exem jak to tyle zachodu a jeszcze do alimentow potrzebuje odpis zupelny aktu urodzenia i musze po niego jechac do bytomia a zostalam bez auta :dry: cikawe jak ja mam to wszystko zrobic :dry: jescze jakby maly byl spokojny to bym go brala ze soba a tak...... i pomyslec ze kolejne klopoty przez tego knura :dry: aaa no i dowiedzialam sie ze teraz nie mam co liczyc na odebranie praw plemnikowi bo uznal dziecko w usc :crazy::wściekła/y::wściekła/y: kurde ze tez nie wiedzialam wczesniej heh :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: normalnie mam cisnienie 500 na 800

Aga urlop dopiero za 5,5 dnia ;-) ale mam nadzieję że pogoda dopisze bo nie może być tak że tylko zły los i wszystko nie tak :-) :-D:-D:-D:-D a wybieram się do elbląga i będą sobie jeżdzić do stegny jak pogoda dopisze mój skarb jeszcze morza nie widział

Raczkowa ja tam bym ci doradzała dogadanie się z tatuśkiem i zobaczyć jak to będzie działać a jak nie będzie ci się podobać zawsze możesz o 2 lata wstecz nawet wystąpić :-) ja tam adwokata nie miałam wzór z netu wzięłam i nieprawda że załączyć trzeba pełny akt urodzenia to bzdura. A odebrać prawa też można ale po co już z tym się wyrywać???? Jak się nie będzie sprawdzał i poczuwł dopiero. spokój i jeszcze raz spokój ;-) i mówię mój 2 miesiace był upierdliwy i miał smutne godziny to nie były kolki i od 3 miesiąca jak ręką odjąć a teraz oprócz tego że to zbójnik rozbójniki to jest najsłodszym najkochańszym dzidziolem ;-)

reklama
Do góry