reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

witam moje drogie panie,
martttika ledwo zyje.. nie dosc ze koncowa to jeszce upały, a brzusio mam juz taki duzy ze mnie nogi nie chca nosic:(
super ze weekend udany, oby jak najwiecej takich:*
Aga witamy stesknione po wypoczynku:) co do plemnika to na chwile obecna byloby to tylko ze wzgledu na dziecko bo rana ciagle jest... czas pokaze...
wozka nadal nie wybrałam:-D podobnie jak imienia.. caly czas przegladam na necie opinie i rannkingi czterokołowców i nie umiem sie zdecydowac.. na chwile obecna bedzie albo jedo fyn, albo tutek grander albo mutsy evo:-D
a mama juz za 12 dni :))))) juz odliczam bo z kazdym dniem jest mi co raz ciezej....:-(

dzisiaj zaczełam pranie ubranek:)) wiedzialam ze jest ich duzo ale nie az tyle:szok: juz pierze sie druga tura.. na oko zostanie jeszce jakie 5.. nie liczac tego co jeszcze mama przywiezie:-D

reklama
Bosshhh ja jakos ledwo żyję.... Te upały mnie wykończą:crazy::sad: Dzisiaj jak walnęłam się z małym po 13 tak wstaliśmy po 16 dopiero. Niezła drzemka, na szczęście grzecznie poszedł spać o swojej porze:-p Muszę chyba wybrać się do lekarza porobić badania, bo jestem już wrakiem człowieka:frown:

aga stosunki z dziedkami raczej do poprawnych nie należały. Mojego byłego ojciec mnie nie trawił, ale teraz dużo się zmieniło. Nie wiem, może to jego choroba i fakt, że jego życie już sie ulatnia, a może strach, że mogą stracić wnuczka. Ogólnie relacje nasze są pozytywne, jednak wiadomo - z rodzina najlepiej na zdjęciu:-)
emilka współczuję Ci strasznie tej końcówki w taka pogodę:-( No, ubranek nigdy za wiele :-) A co do wózka to teraz u brata korzystałam z trójkołowca Bebe Confort high trek gondola+spacerówka (2522588077) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. (na 100% nie jestem pewna czy to ten sam model) i powiem Ci, że jest leciutki, ale do prowadzenia masakra! jak moje dziecko zaczęło się wiercić to wózek chodził na wszystkie strony i ledwo ogarniałam sytuacje na drodze:szok: Nie polecam:baffled:

emilka,dzis fajnie pranie schło, bo nawet wiatr był goracy:szok:
co do ubranek to dopiero poczatek, póxniej bedzie jak się księżniczka zacznie stroić:-D:-D
ja dzis do kolezanki wyniosłam reklamówke ciuchów i wróciłam z drugą po wymianie:-D

marttitka, od jutra upał ma troche odpuścić, u nas dzis było tylko 36st:baffled::szok:
dobrze,że dziadek się nawrócił lepiej póxno niż wcale:tak:

a gdzie podziewa się reszta :confused:

martttika nie wiem czemu ale jakos nie mowią do mnie wózki 3 kołowe:baffled: z tych trzech co wymienilam to mutsy jest bardzo lekki bo ma koloa piankowe ale nie wiadomo jakby sie sprawdzily w zimie...
a pogoda ehh.. Afryka dzika za free:-D

Aga moje pranie niestety nie zmiescilo sie na balkonie i niestety polowa dochodzi w lazience.. mam nadzieje ze w nocy nie popada bo mi caly balkon ubranek zmoknie :-)

na moim lapku teraz wyswietla sie 24st :-)

ooo dobrze wiedziec:) te podobno maja nie skrzpiec ze niby jakas lepsza ta pianka i kamyki tez sie nie wbijają.. aaa juz sama niewiem co z tym fantem zrobic:rofl2:

emilka87 wiesz nigdy nie prowadziłam 3-kołowca ale widziałam kiedyś jak babeczka jechała drogą taką typowo polską asfalt dziurawy i zafalowany a krawężnik wysoki i nie mogła wjechać i by jej się wywrócił, mój wtedy miał z 2 miesiace i my jeżdziliśmy na 4-kołowcu z dmuchanymi kołami, chyba wszystko zależy jhakie ma się drogi i gdzie się zamierza jeżdzić z dzieckiem bo ja zawsze wywoziłam mojego do lasu i koła dmuchane bardzo się sprawdziły

emilka ja też jestem za pompowanymi, bo w jednym wózku mam piankowe i tak średnio do mnie przemawiają, tyle, że to jakis starszy pojazd :-p pompowane w moim jumperze bardzo mi odpowiadają. A trójkołowce to dla mnie nie dość, że nie praktyczne to i wyglądu nie mają. Jak pojazd kosmiczny jednym słowem :tak:

i znowu pustki, pouciekałyscie wszystkie:szok:
ja dzis miałam "latający" dzień jak bym piórko wsadziła w 4 litery:shocked2:
rano do rodziców przewietrzyć domek, potem pojechałysmy z koleżanką do prawnika do K-C, bo podajemy firme do sądu pracy...dupek miał byc do 15.00 my byłysmy o 14,40 a on sobie wyszedł 10 minut wczesniej:no::crazy:
przyjechałam i padłam, jak usnełam tak sie do tej pory obudzić nie mogę:confused2:

reklama
Aga to pracowity dzien, ja dzis tez zostalam z kwitkiem odstawiona,jak tam mozna powiedziec,pojechalismy na kontrole do dentysty z mloda do srodmiescia,a naszej babeczki nie ma dzis,wszytskich obdzwonili do mnie jakos nie mogli sie dodzwonic,podobno mialam tel poza zasiegiem

dziewczyny a wy robicie jakies przetwory typu ogorki, papryki, soki czy dzemy????
ja bede chciala ogorki chili zrobic jadlam w niedziele i mi smakowaly, w tamtym roku robilam ogorki carry, w tym mama robila jak bylam na wyjezdzie

Do góry