reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

In vitro 2024 - refundacja

LOVE ❤️
ale jakoś lekarz mnie sprowadził na ziemię jednak… twierdząc, że szanse z nimi mamy znikome i już zastanawiając się właśnie co dalej. Ale o ile tę procedurę już poniekąd pogrzebałam, nie zmienia to faktu, że determinacja by jednak coś zawalczyć i te komórki poprawić wystrzeliła, więc niech trwa jak najdłużej 😁
a jakiej klasy te zarodki?
Spoko, ja miałam podany 5.1.1 i jak widać ta jego klasa na niic się zdała...

reklama
a jakiej klasy te zarodki?
Spoko, ja miałam podany 5.1.1 i jak widać ta jego klasa na niic się zdała...
Oj nie znam i nawet nie pytałam. Tylko na wizycie mówił o tych otoczkach, opisywał je, ale już nie pamiętam, że z nimi szanse na implementację mamy prawie 0… chciał nawet 2 na raz podawać, ale w końcu pod koniec wizyty z tego zrezygnował

Dwa zarodki to dwie szanse, no ewentualnie jedna jeśli podacie dwa na raz :)
Nie ma co ich skreślać na starcie 🍀

Też mamy dwa lipne i stawiam je na jedno podejście. A jak się teraz nie uda to chyba dam sobie spokój.. mój zapał do walki już się wyczerpuje. Może trzeba pójść inną drogą życiową..
Mam podobne odczucia, niby mam jeszcze jedną próbę poza tą aktualną, ale na dzisiaj czuję, że chciałabym zamknąć starania po tym podejściu i nie robić już 4 procedury. Obym nie musiała 🙏

Ja powiem Wam z ręką na sercu - nie mam już żadnych sił do walki. Naprawdę żadnych. Nie zrobię już żadnych badań, żadnej diagnostyki. Nie wydam na to już hajsu.
Czekam teraz na wyniki bety, chciałabym je już dostać, opłakać i iść dalej
🫂
W **** niesprawiedliwe to wszystko jest 🥺

Koniec mojego pajacowania. Mogę jechać po proseko.
1744373017893.png

Hej dziewczyny nie wiem czy zadaje pytanie w dobrym miejscu ale z ciekawości chciała bym spytać jakie macie wskazania do ivf ? I jeśli jesteście po transferze to za którym razem wam się udało ? w wtorek idę na monitoring do kliniki bo mam zacząć stymulację do in vitro,jeśli wszystko pójdzie dobrze to transfer powinien być jakoś na początku maja.IVF to dla mnie nowy temat luty,marzec miałam 2 inseminacje które nie wyszły ..

U nas to dopiero pierwsza procedura z programu, a druga ogólnie, więc mamy jeszcze kilka szans do wykorzystania, ale dla mnie to walka z wiatrakami. Coraz bardziej przyjmuje do wiadomości słowa ponoć najlepszego lekarza z bociana, że razem może nie będziemy mogli mieć dzieci, ale każde z nas osobno może je mieć.
i coraz częściej myślę, że mój mąż powinien ułożyć sobie życie z kimś innym..
Ehh życie..

reklama
Hej dziewczyny nie wiem czy zadaje pytanie w dobrym miejscu ale z ciekawości chciała bym spytać jakie macie wskazania do ivf ? I jeśli jesteście po transferze to za którym razem wam się udało ? w wtorek idę na monitoring do kliniki bo mam zacząć stymulację do in vitro,jeśli wszystko pójdzie dobrze to transfer powinien być jakoś na początku maja.IVF to dla mnie nowy temat luty,marzec miałam 2 inseminacje które nie wyszły ..
Słaba jakość nasienia i brak ciąży przez 4 lata. Też miałam 2 nieudane iui

Do góry