Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Piękny przyrost
Metylowane witaminy BComplex z inozytolem, D3, jod, cynk, selen, dha, wiesiołek (od okresu do owulacji), spirulinę. Od tego cyklu zaczęłam też brać Miovelia Nac.Dziewczyny co suplementujecie przed zajściem? I czy wasi partnerzy coś biorą? Tak się zastanawiam żeby porobić sobie badania, uzupełnić ewentualne niedobory, zacząć brać kwas foliowy i tak dalej i może dopiero zacząć starania... ogólnie boję się, pierwsza ciąża była trudna, długo wymiotowałam, bo jakieś 5 miesięcy i ogólnie byłam bez sił, a przy 3 latce jednak by wypadało te siły mieć
Ooo to tak na zmianę po koleiKolejno![]()
Mój najmłodszy to jest taki słodziak, że aż mi się chce kolejnego takiego, za to dziewczyny miały swoje okresy fochow ( jak to kobiety) więc wiadomo, obojętnie byle zdrowe z przewagą naOoo to tak na zmianę po koleiI mówisz, że chciałabyś kolejnego chłopca
?
Tak, jest bardzo okI mam progateż chyba ok co? Zobacz załącznik 1689319
Myślisz żeby jeszcze ta betę i proga zbadać np po dniu w którym miał przyjść okres? Bo teraz mam 12dpoTak, jest bardzo ok![]()