reklama
penguinlicious
Moderator
Cześć, fajnie że dołączyłaś!Dziewczyny w końcu i ja do Was dołączam![]()
Witam Was wszystkie ciepło
Mam 38 lat i staramy się z Partenerem o nasze i moje pierwsze dziecko. Partner już ma mocno dorosłego syna i 56 latwierzymy że mimo naszych mocno dojrzałych lat uda się
Same starania rozpoczęliśmy od października ale niestety z marnymi skutkami z racji tego że Partner pracuje za granicą i totalnie nie trafialiśmy w owulację...
Wspomagam się testami owulacyjnymi póki co ale nie wykluczam monitoringu. AMH we wrześniu 2,49.
Myślałam że i w lutym nic z tego nie będzie z racji Jego pracy ale nieoczekiwanie właśnie wrócił do kraju także działamy
Poproszę o zapisanie mnie na testowanie na 19 lutego![]()
Mój tata miał 58 lat jak się urodziłam i przy jego ówczesnym trybie życia nie mam pojęcia, jakim cudem to się udało
penguinlicious
Moderator
Niech ten Walenty przyniesie Ci szczęścieMnie na Walentego zapisz.
penguinlicious
Moderator
To daj znać po USGCześć!
Zapisz mnie na ławeczkę.
Na razie posiłkuję się testami owulacyjnymi, zatem data ewentualnego testowania jeszcze nie znana
06.02 będę miała wizytę u ginekologa na NFZ, więc jestem ciekawa jaki będzie rezultat
Karolinak89
Fanka BB :)
Życie nas uczy pokoryKiedyś byłam mocno niecierpliwa .
Dzisiaj łaskawie czekam co los mi przyniesie.
Karolinak89
Jakie macie opinie jeśli używacie testów owu easy home? Dobrze się wybarwiają? Zamówiłam niezły pakiet owu i ciążowych na Amazonie więc nic mnie nie powstrzyma sikać na patyk cały miesiąc 
Nicky95
Mam i są całkiem spokoJakie macie opinie jeśli używacie testów owu easy home? Dobrze się wybarwiają? Zamówiłam niezły pakiet owu i ciążowych na Amazonie więc nic mnie nie powstrzyma sikać na patyk cały miesiąc![]()
reklama
niezapominajka876
ten cykl się naprawdę dziwny, teraz trochę żywej krwi na papierze. Umówiłam się do ginekologa ale termin dopiero na marzec. Jeszcze nie miałam takiego brązowo- krwawego cyklu. Oby zwiastował ciążę
może któraś z was miała takie przeboje w trakcie cyklu? :/
Podziel się: