reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Łyżeczkowanie Krakow

Wielka Mi :)

Fanka BB :)
Miasto
Kraków
Witam, napiszcie proszę do ktorego szpitala w Krakowie najlepiej pojechac ze skierowaniem na łyżeczkowanie? Jakie macie doświadczenia?
Z gory dziękuję za pomoc.

reklama
Rozwiązanie
Witaj, bardzo Ci dziękuję, ze zechcialas podzielic się ze mna swoją historią i tym smutnym doswiadczeniem. Do Szpitala Rydygiera mam najbliżej wiec byc moze sprawdzę jak tam faktycznie jest....
Pozdrawiam!
Witam, napiszcie proszę do ktorego szpitala w Krakowie najlepiej pojechac ze skierowaniem na łyżeczkowanie? Jakie macie doświadczenia?
Z gory dziękuję za pomoc.

Przykro mi z powodu zabiegu :( ja miałam dwa lata temu łyżeczkowanie na Ujastku. Sam zabieg przeszedł sprawnie, przyjęli mnie rano i ok 12 wzięli na salę. miałam wyjść tego samego dnia, ale z uwagi na duże krwawienie zostawili mnie na noc i wypuścili następnego dnia w południe. Opiekę tam wspominam dość dobrze, ale zanim zakwalifikowali mnie do zabiegu, dzien wcześniej czekałam 8h na IP bo wszystkie ciężarne miały pierwszeństwo przede mną.... to czekanie i patrzenie na innych było straszne. Później trafiłam na sale pooperacyjna na której leżały m.in. mamy po cesarce, ale to już tak bardzo mi nie przeszkadzało. Opowiadałam swoje przeżycia jednej ginekolog pracującej na Rydygiera i mówiła, ze tam takie coś nigdy nie miałoby miejsca, ale nie wiem na ile to prawda.

Witaj, bardzo Ci dziękuję, ze zechcialas podzielic się ze mna swoją historią i tym smutnym doswiadczeniem. Do Szpitala Rydygiera mam najbliżej wiec byc moze sprawdzę jak tam faktycznie jest....
Pozdrawiam!

Rozwiązanie
Do góry