reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

reklama
o ja za piwkiem też chodze, tylko wącham, aż kupiłam karmi ale stoi nieotwarte
kaka dobrze że w pracy wszystko ok, mi nie chce sie wracać zreszta siedze dopiero 3 tydzień w domku

A mnie sie wlasie dzis myslalo o ADWOKACIE albo jak ktos woli o jajcoku:tak:
Ale oczywiscie sie powstrzymam :tak:.Ale najbardziej za mna chodzo
kogiel-mogiel i nie wiem jak dlugo jeszcze wytrzymam aby go sobie nie zrobic:crazy:

Moj M wlasnie wrocil z pracy i zaraz idziemy na spcer z psem bo ja chce o 20,05ogladac M jak
milosc wiec jak M wrocil normalny to musze go wziasc na spacer :-)

Kaka ciesze sie ze w pracy oki Nio zagladaj do nas jak najczesciej i w pracy tez :-)

O ja też winko poproszę :-) ja uwielbiam czerwone lub różowe półsłodkie. A skoro już jesteśmy przy "frywolnych" ;-) tematach to zauważyłam u siebie wzmożoną ochotę na seks od około dwóch tygodni. Normalnie się nie poznaję :-)

mirabelka z tym sexem to normalka podobno w II trymestrze choć nie każda tak ma;-)
Co do piwka czasem malutka literateczke z soczkiem wypije jak mnie najdzie ;-)mam wyrzuty sumienia ale kumpela tez tak miala i dzidzia zdrowa sie urodzila!! a i fajeczke jedna co jakis czas zapale, zemna rodzila laska co palila cala ciaze i urodzila chlopa 4,200!!!!!!!a j nie palilam i 3,000 :-( Podobno jak sie pali to lepiej nie rzucac nagle a stopniowo.

mirabelka73 jeden z objawów ciąży

My na szczęście nie palimy, więc z tym spoko.

reklama
hihihihi widze alkoholowy temat :tak:mam pytanko bo dzis sie zaksztusiłam i zwymiotowałam, poleciała mi krew z nosa przy tym, mam drętwienie w reku i skacze mi powieka to wskazuje na brak magnezu mozna brac dodatkowo, mimo tego ze biore witaminy?

Do góry