reklama
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
A mnie sie wlasie dzis myslalo o ADWOKACIE albo jak ktos woli o jajcoku
Ale oczywiscie sie powstrzymam .Ale najbardziej za mna chodzo
kogiel-mogiel i nie wiem jak dlugo jeszcze wytrzymam aby go sobie nie zrobic
Ale oczywiscie sie powstrzymam .Ale najbardziej za mna chodzo
kogiel-mogiel i nie wiem jak dlugo jeszcze wytrzymam aby go sobie nie zrobic
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
Moj M wlasnie wrocil z pracy i zaraz idziemy na spcer z psem bo ja chce o 20,05ogladac M jak
milosc wiec jak M wrocil normalny to musze go wziasc na spacer :-)
Kaka ciesze sie ze w pracy oki Nio zagladaj do nas jak najczesciej i w pracy tez :-)
milosc wiec jak M wrocil normalny to musze go wziasc na spacer :-)
Kaka ciesze sie ze w pracy oki Nio zagladaj do nas jak najczesciej i w pracy tez :-)
mirabelka73
Październikowe mamy'08
O ja też winko poproszę :-) ja uwielbiam czerwone lub różowe półsłodkie. A skoro już jesteśmy przy "frywolnych" ;-) tematach to zauważyłam u siebie wzmożoną ochotę na seks od około dwóch tygodni. Normalnie się nie poznaję :-)
mirabelka z tym sexem to normalka podobno w II trymestrze choć nie każda tak ma;-)
Co do piwka czasem malutka literateczke z soczkiem wypije jak mnie najdzie ;-)mam wyrzuty sumienia ale kumpela tez tak miala i dzidzia zdrowa sie urodzila!! a i fajeczke jedna co jakis czas zapale, zemna rodzila laska co palila cala ciaze i urodzila chlopa 4,200!!!!!!!a j nie palilam i 3,000 :-( Podobno jak sie pali to lepiej nie rzucac nagle a stopniowo.
Co do piwka czasem malutka literateczke z soczkiem wypije jak mnie najdzie ;-)mam wyrzuty sumienia ale kumpela tez tak miala i dzidzia zdrowa sie urodzila!! a i fajeczke jedna co jakis czas zapale, zemna rodzila laska co palila cala ciaze i urodzila chlopa 4,200!!!!!!!a j nie palilam i 3,000 :-( Podobno jak sie pali to lepiej nie rzucac nagle a stopniowo.
reklama
hihihihi widze alkoholowy temat mam pytanko bo dzis sie zaksztusiłam i zwymiotowałam, poleciała mi krew z nosa przy tym, mam drętwienie w reku i skacze mi powieka to wskazuje na brak magnezu mozna brac dodatkowo, mimo tego ze biore witaminy?
Podziel się: