reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

hej. rano mi net sie zawieszał. napisalam mega posta zatwierdzilam,pewna bylam ze post jest. i co? i wchodze teraz a posta brak ;/

noc kichowata. umieralam od kaszlu do ok 2. do alergologa po zmiane leków sie umowilam. najblizszy termin 7.09. Oni chyba poglupieli? 2 miesiace meczyc sie z tymi lekami? i tak kaszlec non stop??i non stop dusznosci?

Kama zdasz w koncu. Moj brat wiosną zdawał. za 5 razem mu sie udało. wyklada sie na takich duperelkach ze az wstyd było mowic.

upał u nas straszny. chociaz czasami przyjemny wiaterek powieje.

no i przypominam sie :) i nadal prosze o glosiki :) hej
smile.gif

http://www.dziecipoznan.pl/news-4242...o_w_obiektywie

reklama
Hej Laski. U nas parnoty, że hej, ale z racji urlopu mogłam się poopalać i kąpać się w basenie na ogrodzie, brązowa jestem i w to mi graj:-) Ścięłam się na boba i zaraz mi lepiej:-p Za tydzień do tego platynka i będę w 7 niebie:-) Wczoraj byliśmy z Martynką i bratankiem w Zagrodzie Żubrów - bardzo udany wypad:tak: Tam nie tylko żubre są bo i daniele, sarny, paw, łoś, bażanty, jelenie, dzikie świnki i inne:-) Mój mąż niestety wczoraj miał wypadek w pracy - kolega mu piłką ciachnął palec. J. ma 5 szwów i jest na L4.

Renata zdrowiej;* A Filipkowi nie dogodzisz;D Kup mu trampy to będzie szczęśliwy:-p Współczuję @ w upały:-p
Kaamaa eee tam, nie przejmuj się, mało kto zdaje za 1 razem:tak:
Clip o rety:szok: Jak fajnie Cię znowu widzieć:-):tak::-) Trochę miałaś przejść, widzę, ale byle do przodu;-)
Sali gratulacje dla Tymka:tak: Mam nadzieję, że Kaja już bez gipsu:tak: Uuu tak długo do nas nie będziesz zaglądać, czy jednak neciaka będziesz miała?
Dorotar moja Mała też Lodziara:-)
Młoda mamusia1 słodziutka Amelia:tak:

Sali heheh w sumie nie wiem czemu tak napisałam pewnie dlatego że przydało by się miejsce i do spania i żeby coś ugotować;) Jak byłam mała to babcia z mamą do letniej kuchni się przenosiły z gotowaniem i siedzeniem tam z domu uwielbiałam to my dzieciaki lataliśmy i się po kompot z rabarbaru wbiegało tylko:)

Milena może jakąś fotkę brzuszka wrzuć:)

Młoda mamusia śliczna ta Twoja córcia;)

Clio witaj my się chyba nie znamy:)

Kamma nie martw się ja za 3 razem zdała:) Dasz radę:) Nie przejmuj się;)

Vegas biedny J...;/ Ale dzieciaczki miały super dzień :) Nie mogę się doczekać żeby zobaczyć efekt końcowy:) Ja też już muszę pasemka poprawić to też będą bardzo jasne:)

U mnie właśnie wiaterek się zerwał... Domi śpi ale kręciła się długo:) Wiecie że ona uwielbia serię "Sami swoi" "Nie ma mocnych" siedzi twardo ogląda i się zaśmiewa razem z nami:)

Hej
My dzisiaj już od 5:30 buszujemy.
Raju dzisiaj znowu ma być gorąco normalnie nie wytrzymuje już tych upałów. Małego przynajmniej raz dziennie trzeba przebrać w coś innego bo jest cały mokry a śpi w samych bodach pieluszką przykryty. Nawet nie miałam jak go wczoraj wykąpać zjadł o 16 i poszedł z babcią na spacer i spał mi do 22:szok:

Vegas - Czekam na fotki w nowej fryzurce. Fajnie macie basenik, opalanie a ja w domu się kisze nie ma gdzie iść z reszta z takim maluchem tym bardziej.

W te wakacje mogę pomarzyć o opalaniu czy kąpaniu bo jestem jak galaretka na brzuchu o rozstępach nie wspomnę, chyba mi to nigdy nie zejdzie nawet w połowie.

Hej

Papitka zejdzie ci jeśli bedziesz cwiczyc brzuszki ;P wazne bys nie przytyła :tak:;-) a no rozstępy tylko zostaną,ale ja zyje ze swoimi i da sie :-) mam je juz prawie 5 ty rok :) bo tylko z Danielem mi sie pojawily... :no:

Kurczewieczorem jaka burza przechodziła bokiem :szok: jak weszlam na strone zobaczyc to bylo 1134 pioruny na minute :szok: a po 1h zmalalo sie na 200 takze poszlam spokojnie spać...:tak:
A teraz sniadanko juz zjedzone i idziemy na dwór!! :tak:

hewlloł. ale burza w nocy u nas byla. najpierw ok 19.30 ciemno sie zrobilo. pewna bylam ze moze 22-ga jest.. i ze zegarki sie popsuły. dopiero jak zobaczylam ze w11 sie niedlugo zaczyna sie kapnelam ze to faktycznie przed 20 jest. a grad jaki padał. wielkosci jajek przepiorczych. na szczescie warzywa mocno nie zlomotał..
potem jak zaczelo grzmiec i blyskac to do 4 dyskoteka. ale jakie wyladowania. spac nie moglam. bo co zasne to łomotnie grzmot. a dzieci? Oskar sie przebudził to stwierdził ze znowu w parku impreza jest bo on swiatelka widzi migające i chce isc. hahahahahahaha

wczoraj po poludniu pojechalam z Ł na jagody i z chlopcami. duszno bylo jak choleraz, no ale sama z dwojką dzieci niemam jak jechac. Rowerami odpada, bo tam droga ze strasznymi łukami, w lesie, auta tam jezdzą jakby to conajmniej dwupasmowka byla. No a Filip zamiast skupic sie na jechaniu to wyscigi urządza i mysli ze to mozna jecjhac jak po podworku. byle nie w kwiatki.

Vegas z kupieniem butów dla F mam problem bo on ma szeroką w palcach stope, z wysokim podbiciem,a korki wiadomo ze są standardowe.

Vegas mam tam neta;)

Kaja w koncu bez gipsu jupiii...jak jej zdjeli to płakała ze ja ręka boli,ale doktor mówił ze to normalne...pól dnia chodziła ze zgieta reka nie chciala jej w wannie zamoczyc,dopiero wieczorem wyluzowała hihi.Dzisiaj juz jest gites;)

Kasiek
rozumiec;)
Nie nie to jest dom całoroczny kiedys babcia tam miala dzialke i stał domek-klocek a tata go przebudował z mama najpierw traktowali to jako dzialke ,oni maja jeden pokój na górze z kuchnia i łazienka a na dole(piwnica)ma brat pokój z kuchnia i łazienka...tata mial to rozbudowac i mieli sie tam przeprowadzic ale niestety jak mama zmarła wszystkie plany runeły;(

Tutaj widac kawałek (zaraz za domem płynie Brda)no i ja miesiąc przed porodem;)Chudsza niz teraz haha

HPIM1309.jpg

Papitka noo dla takiego maluszka to ciężkie upały w ogóle małym dzieciom jest cieplej niż dorosłym bo mają inne krążenie.

Renata
Twój Fifi to rajdowiec:)

Sali super że Kaja gipsu nie ma:) Śliczny ten domek macie no właśnie chodziło mi że jest się gdzie schować jak praży wykąpać sama bym w takim domku posiedziała:) i działeczkę macie śliczną:)

Nas burze ominęły a dzisiaj jak na razie wcale gorąco nie jest bo 26 stopni i nie praży

Sali super ten domek, i fajnie za juz gps mała ma zdjęty :tak:

kasiek nie prazy u was? zazdroszcze u nas juz 30 stopni w cieniu :szok: :no: dzieciaki do domu uciekły znów bo nie daja rady w taki upal... poszlam wykopac rodzicom ziemniaków i sałaty urwac i bylam mokra cała :no:

reklama
U nas 18 stopni i pochmurno jak na razie...

Działka fakt piekna (zasługa mamy i taty) kazdy sie w niej zako****e i chce tam zostac jak nas odwiedza;)Mi wystarczy ta dzialka nigdzie nie musze jezdzic na wakacje hehe.mamy 2,5 tys metrów takze raj dla dzieci,cała ogrodzona wiec nigdzie nie uciekna chyba ze do babci (obok)albo cioci za płotem;)

Kurcze mialam juz dzisiaj jechac na dzialke ale nie ma słonca to chyba poczekam do juterka;PNie zanosi sie zeby wyszło dzisiaj;/Poczekamy zobaczymy;)

Do góry