reklama
K
kobietka22
Gość
Witam was dziewczynki czy mogę się przyłączyć do waszego grona?
Jak w temacie chce niebawem zacząć starać się o dzidzie i pomyślałam , że przyłącze się do was troszke pogadulić:-)
Jak w temacie chce niebawem zacząć starać się o dzidzie i pomyślałam , że przyłącze się do was troszke pogadulić:-)
K
kobietka22
Gość
Ja jestem, tylko, że ja jestem nowa czy mogę się przyłączyć do waszego grona?Jesteście już w trakcie staranek?Mi zostało troszke czasu, robie jeszcze potrzebne badanka.
kobietka22 Witam ja cie witam w naszym gronie ja nie mam nic przeciwko żebyś z nami popisała
Kobietka witaj oczywiscie ze mozesz sie do nas przylaczyc opowiedz cos wiecej o Tobie/Was my tutaj to niektore sie staraja niektore juz maja dzieci a inne niebawem beda je juz miec przy sobie inne chca miec ale partnerzy jeszcze niepowiedz ile masz lat jak dlugo ze soba jestescie no ogolnie to wszystko hehe/ dziewczyn dzisiaj nie ma gdzies je wcielo
tez to załważyłam ze dzisiaj sie tu bardzo mało dziejeKobietka witaj oczywiscie ze mozesz sie do nas przylaczyc opowiedz cos wiecej o Tobie/Was my tutaj to niektore sie staraja niektore juz maja dzieci a inne niebawem beda je juz miec przy sobie inne chca miec ale partnerzy jeszcze niepowiedz ile masz lat jak dlugo ze soba jestescie no ogolnie to wszystko hehe/ dziewczyn dzisiaj nie ma gdzies je wcielo
Anastazzja
Fanka BB :)
Cornelka ja tam jeszcze dziecka nie chcę mieć
Kobitka22 witaj w naszym gronie
Malwina proszę Cię edytuj posty...więcej prosić nie będę i następnym razem zgłoszę to moderatorowi! to zwykłe nabijanie postów! Masz opcję edycji...
Ciężko się czyta jak pod rząd jest kilka postów od tej samej osoby..
Kobitka22 witaj w naszym gronie
Malwina proszę Cię edytuj posty...więcej prosić nie będę i następnym razem zgłoszę to moderatorowi! to zwykłe nabijanie postów! Masz opcję edycji...
Ciężko się czyta jak pod rząd jest kilka postów od tej samej osoby..
reklama
Anastazzja przepraszam jakoś mi sie zapomniało już bede edytowac
Podziel się: