reklama
sylwia-lesiak
Fanka BB :)
dobry bobry!
My wlasnie jemy sniadanko
Wczoraj wieczorem znowu milam nerwy popsute-moi rodzice "zjeb..." mnie za to w jaki sposob jasko spi
ja mam juz dosc!
My wlasnie jemy sniadanko
Wczoraj wieczorem znowu milam nerwy popsute-moi rodzice "zjeb..." mnie za to w jaki sposob jasko spi
ja mam juz dosc!
Pycha
mama Mai i Marty
dziendoberek!!!!
ja juz na nogach i od razu popedziłam do kompa, nie miałam netu 22 dni, to był koszmar, jak na odwyku,
ja juz na nogach i od razu popedziłam do kompa, nie miałam netu 22 dni, to był koszmar, jak na odwyku,
Witam!
Juz nie spimy tylko najpierw trzeba było dac butle Maciowi, potem sie ubrac, zrobic se sniadanko i dopiero mozna usiasc Małuch bawi sie na podłodze cos tam gada, ja nadrobiłam zaległosci i koncze amamc sniadanko
Juz nie spimy tylko najpierw trzeba było dac butle Maciowi, potem sie ubrac, zrobic se sniadanko i dopiero mozna usiasc Małuch bawi sie na podłodze cos tam gada, ja nadrobiłam zaległosci i koncze amamc sniadanko
witaj Pycha mnie nie bylo tu 5 dni i juz tez dzis z ranka siadlam
szkoda ze jak ja moge popisac to niema nikogo bo ooo teraz muj skarbek sie juz obudzil i musze sie zajac -sniadanko ubranko i do lekarza musimy bo tosce oczy strasznie od wczoraj ropieja oba no to widzicie
szkoda ze jak ja moge popisac to niema nikogo bo ooo teraz muj skarbek sie juz obudzil i musze sie zajac -sniadanko ubranko i do lekarza musimy bo tosce oczy strasznie od wczoraj ropieja oba no to widzicie
Pycha
mama Mai i Marty
Kunda pisze:Pycha witamy! ;D Juz myslelismy ze o nas zapomniałas
zapomniałam??? mi się nawet sniło ze ;Dz wami tutaj sobie gadam
reklama
pewnie bedzie was wiecej jak ja bede musiala pujsc do lekarza no ale moze macie taka sqma pogode co i my i zostaniecie w domku to sie zobaczymy(??)
no juz myslalam ze moje szczescie sie obudzilo a tu???? jeszcze spi!!!!
chyba dobrze sie Tosce mojej spi na tym nowym lozku!!!!
no juz myslalam ze moje szczescie sie obudzilo a tu???? jeszcze spi!!!!
chyba dobrze sie Tosce mojej spi na tym nowym lozku!!!!
Podziel się: