reklama
Ojej Ania współczuję... Powinni Ci zmienić salę, szok jakich ludzi można spotkać.
Po wycięciu wyrostka robaczkowego miałam na sali babkę, która tak chrapała, że aż prawie szyby dzwoniły. Ja na kroplówce, kilka godzin po operacji i nie byłam w stanie zasnąć. Spałam w dzień, ale wtedy inna urządzała sobie maraton seriali (Plebanie i inne gó....a) na cały regulator. Po dwóch dniach wyszłam na własne żądanie, bo uznałam, że bardziej odpocznę w domu, ale w Twojej sytuacji jest to niemożliwe (
Trzymaj się mocno.
Paule jak rosną chłopaki? Mierzyli je ostatnio?
Po wycięciu wyrostka robaczkowego miałam na sali babkę, która tak chrapała, że aż prawie szyby dzwoniły. Ja na kroplówce, kilka godzin po operacji i nie byłam w stanie zasnąć. Spałam w dzień, ale wtedy inna urządzała sobie maraton seriali (Plebanie i inne gó....a) na cały regulator. Po dwóch dniach wyszłam na własne żądanie, bo uznałam, że bardziej odpocznę w domu, ale w Twojej sytuacji jest to niemożliwe (
Trzymaj się mocno.
Ojej Ania współczuję... Powinni Ci zmienić salę, szok jakich ludzi można spotkać.
Trzymaj się mocno.
Chłopaki we wtorek 1700 i 1750/1800 drugi a to był 31+1 dzisiaj miałam przepływy i wszystko dobrze łożysko jest niby na ten 3 stopień no i ktg mi robią 3x dziennie bo cos tam sie im nie podobało wiec zobaczymy ja póki co jestem bardzo zadowolona z opieki w szpitalu
enni
Fanka BB :)
Hej DorotaMie miło Cię poznać ja,tak jak Ty po ivf,to jest moja druga ciąża. Mam jeszcze syna 12 lat,ale on był naturalsikiem jeszcze nie przekroczyłam 40 ale mam blisko gratuluję Ci maluszków i życzę żeby ciąża przebiegała bez niespodzianek których ja po drodze miałam dużo
Bardzo sie niepokoje, co jakis czas regularnie boli mnie podbrzusze - nie jest to silny bol, ale czuje go tez w plecach troche... takie pobolewanie, momentami mocniejsze. mialyscie tak? Czy to powod, zeby jechac na izbe przyjec? Czy powodem moze byc infekcja ukladu moczowego?
Nie wiem co robic
Nie wiem co robic
darunia0712
AliaMaris, jeżeli bardzo Cie niepokoją te bóle to jedz na izbę.
Bardzo sie niepokoje, co jakis czas regularnie boli mnie podbrzusze - nie jest to silny bol, ale czuje go tez w plecach troche... takie pobolewanie, momentami mocniejsze. mialyscie tak? Czy to powod, zeby jechac na izbe przyjec? Czy powodem moze byc infekcja ukladu moczowego?
Nie wiem co robic
Jak cos cie niepokoi to jedz na izbe. Tam cie zbadaja i bedziesz spokojniejsza.
reklama
enni
Ali jabjuz bym pojechała, będzie dobrze
Podziel się: