anek30bb
Fanka BB :)
prawie już po Świętach ależyczę wam wszystkiego najlepszego.
ja dziś siedze sama w domku bo mój ma służbe :/
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no u mnie tak bez szaleństw z obżarstwem teściowa jakby na złość wszystko smażone porobiła takie ociekające tłuszczem wiec nie pojadłam za wiele kilka kawałków keska makowca i to wsio![]()
a u mnie obżarstwo, ja tam wszystko jem więc problemów ze smażonym nie miałam.
Ale jestem już zmęczona Świętami, hałasem, wizytami
Antosia też chyba zmęczona bo dzisiaj cały dzień śpi i olała wszystkich gości którzy się przez dom dziadków przewinęli, a wczoraj jak wróciliśmy do siebie wieczorkiem to była bardzo pobudzona, wymachiwała rączkami i nóżkami, pluła, śliniła się i dużo gadała, bałam się że nie uśnie ale poszła spać standardowo o 1 i wstała o 6.
a mi mikołaj przyniósł parasolkę - a jakieś 2 tyg temu kupiłam sobie taką do torebkiale były też inne prezenty, majteczki już nawet nosiłam i piżamkę też, no i soczek ze świeżych owoców na śniadanko z nowej sokowirówki też był
no a u Antosi przyszedł konik morski, projektor tommy z Kubusiem Puchatkiem i ciuszki![]()
kochane na ten ostatni dzien swiat zycze wam spokoju, milosci i radosci!!!
Asionek jak babcia
prawie już po Świętach ależyczę wam wszystkiego najlepszego.
ja od wczoraj tez sama
Kuba z tatą pojechali do Łodzi, do teściów, ja zostałam z psem i kończe rozpakowywać pudła po przeprowadzce.
Jakoś tak dziwnie samej.
Co do obżarstwa to pozwoliłam sobie na kilka kawałków makowca i od dziś powrót na diete, żeby się nie rozbestwić za bardzo.
A prezentów nie dostałam żadnych, przez przeprowadzkę nie było na to czasu niestety.
Więc te święta takie dziwne i klimatu jakoś zupełnie nie czujęPewnie też przez zmęczenie, które po przeprowadzce jest masakryczne, ale przynajmniej teraz można odsapnąć w końcu:-)
dziewczyny ,znow podnosze temat - czy dziecko trzeba budzic na karmienie co 3-4 godz ? (cyckowe)
a maly na butli jest ? kurcze juz to widze jak moj by sam gdzies na dluzej malego zabral hehe , bez szans na razie :/
najwazniejsze , ze juz na swoimodbijecie sobie za rok
ja malego nigdy nie budzilam specjalnie na cyca
polozna mowila i nie tylko , ze nawet noworodek moze do 6 h spac ciagiem i nie trzeba budzic , bo jak cos nadrobi braki jedzenia w dzien
teraz mysle , ze maluchy sa juz na tyle duze , ze spokojnie moga spc jak maja chec ile sie da bez budzenia i jedzenia
jest kilka maluchow na watku co juz przesypia cale noce prawie bez jedzenia wiec jak ci spi to nie budz![]()
Monika mi tez w nocy cycki w szwach pekaja ... i rano to samomoze sie wyreguluje w koncu ??
Herbatka ja tez sery jadlam w Wigilie i lososia hehe wiec malo tradycyjnie
Maggie moj juz ladnie spal od 20 do rana tylko z jednym karmieniem , a znowu cos mu sie popsulo i spi od 20 do ok 24.30 i pozniej juz co 3 h max je ...tez mi sie marza noce bez pobudek![]()