reklama
aniez
Fanka BB :)
Jak sie logowalam zawiesilam oko na reklamie farby do wlosow, gdzie widnieje pani Anna Dereszowska... kompetnie do siebie niepodobna... gdyby nie podpis, nie wpadlabym na to, ze to jest w ogole ona... oszaleli, ladna fajna babka, a Ci ja w komputerowo znieksztalcili (bo poprawieniem tego bym nie nazwala)...
Teraz coffee time... padam na twarz, literki mi sie myla...a do tego ziewam jak smok, ale tak to jest, jak sie idzie spac po 1:00 a wstaje o 6:30 :-( ja kce urlop!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Teraz coffee time... padam na twarz, literki mi sie myla...a do tego ziewam jak smok, ale tak to jest, jak sie idzie spac po 1:00 a wstaje o 6:30 :-( ja kce urlop!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
u mnie już po kawce i nadal zasypiam,Teraz coffee time... padam na twarz, literki mi sie myla...a do tego ziewam jak smok, ale tak to jest, jak sie idzie spac po 1:00 a wstaje o 6:30ja kce urlop!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
bo nie dość że się idzie spać po 1 bo młoda szaleje to jeszcze kilkakrotne pobudki i wędrówki z łóżka do łóżka,.......... matko czy ja się kiedyś wyśpię?

aniez - też na to zwróciłam uwagę, ale reklamowany kolor włosów mi się podoba;-)
Niewyspania Wam współczuję, ja ostatnio się wysypiam mimo chodzenia spać o 1:00.
Mam ten komfort picia kawki w łóżku mimo, że już po 10:00.
Śniadanko do łóżka mi M. zafundował:-)
Nie zamienię mojej pracy na inną, bo nie znoszę wczesnych pobudek.
Niewyspania Wam współczuję, ja ostatnio się wysypiam mimo chodzenia spać o 1:00.
Mam ten komfort picia kawki w łóżku mimo, że już po 10:00.
Śniadanko do łóżka mi M. zafundował:-)
Nie zamienię mojej pracy na inną, bo nie znoszę wczesnych pobudek.
gosienkag76
Dzieńdoberek
Dziękuję kochane za trzymanie kciuków za Emila, mam nadzieję że po wizycie u okulisty coś się wyjaśni, na razie dostaje panadol przeciwbólowo.Wczoraj miał robione rtg pięty ale opis dopiero za tydzień więc też musimy czekać
Elvie dzięki my mamy właśnie do tego okulisty iść, dzisiaj mamy dzwonić kiedy nas przyjmie, ale jeśli możesz mi załatwić namiar na ortopedę to będę wdzięczna
Nata relaks kochana
:-)
Aniez po co ty się kobieto na brzuszki rzucasz, nie wiesz kiedy się najwięcej kalorii spala

Ostatnio kupiłam Zwierciadło a tam Kasia Nosowska ale też bym jej nie poznała 
Aniam kurcze coś to choróbsko twojemu małżowi nie odpuszcza
Problemów kibelkowych nie zazdroszczę ;-)
gosiek super że masz nowego kompa, zawsze to jakiś kontakt ze światem
Agnieszka mam nadzieję że jakąś fajną kieckę w końcu upolujesz
salamandra dobrze że można iść prywatnie ale przeraża mnie to jak ktoś nie ma kasy na wizyty prywatne a wiadomo że potrzebna jest od razu konsultacja, to jest najgorsze, ile dzieci musi cierpieć z bólu i czekać w gigantycznych kolejkach
Miłego dnia kwietnióweczki:-)
Dziękuję kochane za trzymanie kciuków za Emila, mam nadzieję że po wizycie u okulisty coś się wyjaśni, na razie dostaje panadol przeciwbólowo.Wczoraj miał robione rtg pięty ale opis dopiero za tydzień więc też musimy czekać

Elvie dzięki my mamy właśnie do tego okulisty iść, dzisiaj mamy dzwonić kiedy nas przyjmie, ale jeśli możesz mi załatwić namiar na ortopedę to będę wdzięczna

Nata relaks kochana

Aniez po co ty się kobieto na brzuszki rzucasz, nie wiesz kiedy się najwięcej kalorii spala

Aniam kurcze coś to choróbsko twojemu małżowi nie odpuszcza

gosiek super że masz nowego kompa, zawsze to jakiś kontakt ze światem

Agnieszka mam nadzieję że jakąś fajną kieckę w końcu upolujesz

salamandra dobrze że można iść prywatnie ale przeraża mnie to jak ktoś nie ma kasy na wizyty prywatne a wiadomo że potrzebna jest od razu konsultacja, to jest najgorsze, ile dzieci musi cierpieć z bólu i czekać w gigantycznych kolejkach

Miłego dnia kwietnióweczki:-)
Ella1
Witam i ja.
Jakby to kogoś dziwiło- od 2 tygodni nadal chora. Juz mnie diabli biorą i nic nie pomaga :/
Mała dokazuje na dywanie, a ja powinnam brzuszki zrobic bo przytyłam połtorej kilo przez tą chorobę i stresy. /Taki z emnie ewenement- jak sie denerwuje to tyje. Co w cale nie oznacza, ze jem jakoś więcej./
Zaczne chyba jednak od kawy bo śpię na siedząco.
Miłego dzionka dziewczyny.
Martuś czekam na dobre wieści w czwartek-pamiętaj musi być dobrze. Bądz dzielna.
Elvie macie z Lenką ubaw i z tymi wedrowkami
oby sie szybko przestawila na nowe lozko
Salamandra uważaj na siebie i malenstwo :-)
Akaata ciesze sie ze choroba zniknela
Isabela 3mam kciuki z aprzeprowadzkę.
MamoPaulinki oby dobry nastrój rychlo powrocił.
Katik- miłego dnia w pracy
Jakby to kogoś dziwiło- od 2 tygodni nadal chora. Juz mnie diabli biorą i nic nie pomaga :/
Mała dokazuje na dywanie, a ja powinnam brzuszki zrobic bo przytyłam połtorej kilo przez tą chorobę i stresy. /Taki z emnie ewenement- jak sie denerwuje to tyje. Co w cale nie oznacza, ze jem jakoś więcej./
Zaczne chyba jednak od kawy bo śpię na siedząco.
Miłego dzionka dziewczyny.
Martuś czekam na dobre wieści w czwartek-pamiętaj musi być dobrze. Bądz dzielna.
Elvie macie z Lenką ubaw i z tymi wedrowkami

Salamandra uważaj na siebie i malenstwo :-)
Akaata ciesze sie ze choroba zniknela
Isabela 3mam kciuki z aprzeprowadzkę.
MamoPaulinki oby dobry nastrój rychlo powrocił.
Katik- miłego dnia w pracy
filonka
CZEŚĆ LASKI
Miałam wczoraj sie odezwać wiecz. ale musiałam opróżnić łazienkę
mój K se remont wymyślił na dziś, kiedy to ja wczoraj całąchate wysprzatałam ....brak słów.
Po weselu super, tak wiec dziękuje.
Postaram sie wieczorem nadrobić.
Do miłego ;-)
Miałam wczoraj sie odezwać wiecz. ale musiałam opróżnić łazienkę

Po weselu super, tak wiec dziękuje.
Postaram sie wieczorem nadrobić.
Do miłego ;-)
Hej dziewczynki
jestem trochę nie przytomna bo moją kruszynkę dopadł jakiś kaszel, męczy ją to okropnie wczoraj biedulka uderzyła się i zaczęła płakać i przez ten płacz i kaszel zwymiotowała ale w takich ilościach że byłam w szoku przeraziła mnie strasznie
gosienko wiem coś o kolejkach do specjalistów na NFZ czekałyśmy z Natalką na wizytę do chirurga dermatologa 3tyg a w tym czasie moje dziecko samo wykonało sobie zabieg rozdrapując narośl za uchem no i jak wczoraj poszłyśmy do lekarza to popatrzył na mnie dosyć dziwnie ale za to doradził na co robić żeby skóra Natki była ładniejsza i powiedział że ma pęknięcie za uchem (typowy objaw alergii pokarmowej) a ja głupia jej to cały czas szoruje bo myślałam że brud jej się w ten sposób zbiera .
Dziewczynki życzę miłego dnia żeby te kawki postawiły was na nogi !!!
jestem trochę nie przytomna bo moją kruszynkę dopadł jakiś kaszel, męczy ją to okropnie wczoraj biedulka uderzyła się i zaczęła płakać i przez ten płacz i kaszel zwymiotowała ale w takich ilościach że byłam w szoku przeraziła mnie strasznie

gosienko wiem coś o kolejkach do specjalistów na NFZ czekałyśmy z Natalką na wizytę do chirurga dermatologa 3tyg a w tym czasie moje dziecko samo wykonało sobie zabieg rozdrapując narośl za uchem no i jak wczoraj poszłyśmy do lekarza to popatrzył na mnie dosyć dziwnie ale za to doradził na co robić żeby skóra Natki była ładniejsza i powiedział że ma pęknięcie za uchem (typowy objaw alergii pokarmowej) a ja głupia jej to cały czas szoruje bo myślałam że brud jej się w ten sposób zbiera .
Dziewczynki życzę miłego dnia żeby te kawki postawiły was na nogi !!!
reklama
mamaPaulinki
mama kochanego śmieszka
Gosieńka, oby Emilowi szybko przeszło. Zdrówka dla kawalera.
Ella dla Ciebie też zdrówka, ja ostatni z anginą miesiąc chodziłam, ot zmęczenie materiału
Młoda wyje, znów lekka goraczka, gęsty katar i niech mi ktoś powie kiedy to się skończy??? Wiem, z nadejściem pierwszych solidnych mrozów
Uciekam do niej bo mnie zamęczy
Ella dla Ciebie też zdrówka, ja ostatni z anginą miesiąc chodziłam, ot zmęczenie materiału

Młoda wyje, znów lekka goraczka, gęsty katar i niech mi ktoś powie kiedy to się skończy??? Wiem, z nadejściem pierwszych solidnych mrozów