reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

HITY filmowe, książkowe, teatralne itp czyli co warto intelektualnie skosztować !

naughty&happy

Mama Antoniego :D
Miasto
silesia
Polecamy interesujące filmy, książki, sztuki, artykuły i itp :-) :-) :-)

Książka: wszystkie Chmielewskie !

Film kinowy: Jak zostać królem

teatr: cats

Udanej zabawy ! :-D

reklama
książki: Cygler, Larsson, Coben, Deaver, - jak ktoś będzie chciał tytuły to napiszę :)
teatr Mayday - kupa śmiechu :)
film Australia, a z romantycznych : Listy do Julii, Holiday, duchy moich byłych

tak tak, wszystkie Chmielewskie :-D
Szwaja podobna.
King nie tylko horrory, ale świetnie zarysowane postaci psychologiczne! rewelacja dla mnie!
Alex Kava- kryminały.
zaczęłam Larssona i całkiem obiecująco :-)

ja nie mogłam się oderwac od Koontza "Kątem oka"
Protokół Sigmy Ludluma
Larsona Trylogie przeczytała moja siostra i teraz mąż tez kończy. Oboje zachwalali.
Ja póki co nie mam jeszcze niestety sił i czasu na czytanie :zawstydzona/y:

to ja może dodam jeszcze jeden element:
do posłuchania bo nie byłabym sobą;)
nowa PJ Harvey Let England Shake, The Twilight Singers Dynamite Steps
ze starszych rzeczy albo nawet starych, to zawsze i wszedzie polecam
Cat Power, Faist, Bat for Lashes, John Frusciante
jeśli ktoś woli coś bardziej tanecznego to zawsze i wszedzie Roisin Murphy, która również w zeszłym roku została mamą :)
do poczytania pan Talko i właściwie jego wszystko o dzieciach, a w szczególności Dziecko dla początkujących i Dziecko dla odważnych - aż się normalnie odechciewa bycia odważnym :-D

mysza cover pj harvey nosowska/chylińska angelene ;)

ja osobiscie nie trawie tego, ale to ja;)
poza tym bylam w kongresowej na koncercie pj harvey na ktorym slyszalam angele w wykonaniu polly i to bylo tak piekne, ze nie da sie opisac. Nosowska zreszta tez widzialam na tym koncercie, siedziala pare krzesel ode mnie;')

reklama
macie cos ze smoothu do polecenia mam ochotę sobie zrobic wieczor z relax music

jak zostac krolem muszę obejrzec

ksiazek nie czytam (jedynie na wakacjach) az wstyd ... czas zacząć

polusia holiday swietna komedia na zimowy wieczór!

ja polecam film gettysburg-dramat historyczny uwielbiam

Ostatnia edycja:
Do góry